Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ... Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ...

ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ...





ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ!




"Η ανακοίνωση της Εκκλησίας υπερβαίνει το μέτρο" δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Δυστυχώς για άλλη μια φορά υπάρχει η εμπλοκή ενός παράγοντα σε θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητας του. Νομίζω, το ξέρουμε όλοι ότι η Εκκλησία της Ελλάδας έχει να επιτελέσει ένα τεράστιο έργο. Θέματα θεολογικά που μπορεί να προκύπτουν από την αναγνώριση και το όνομα της Δημοκρατίας των Σκοπίων, μπορεί εκεί να καταθέσει μια γνώμη. Αλλά αυτό που διάβασα εχθές ως ανακοίνωση και ως δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Εκκλησίας ήταν νομίζω κάτι που υπερέβαινε το μέτρο. Διότι μπαίνει σε θέματα εξωτερικής πολιτικής" δήλωσε ο Υπουργός.

"Αυτή η ρητορική που εμπλέκει την Εκκλησία σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, για ένα μείζον εθνικό θέμα, νομίζω δεν μας πάει μπροστά. Ελπίζω να επικρατήσουν φωνές σωφροσύνης σε όλα τα επίπεδα" συμπλήρωσε.

"Στα πλαίσια της κυβέρνησης πρέπει να γίνει μια διεξοδική συζήτηση. Η κυβέρνηση θα καταλήξει σε μια πρόταση που θα φέρει στην Εθνική αντιπροσωπεία και εκεί όλοι οι Έλληνες βουλευτές θα αποφασίσουν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον. Είναι όμως, απαράδεκτο να συνδυάζεται η λύση ένος μείζονος εθνικού ζητήματος με μικροπολιτικές σκοπιμότητες και να συνδέεται η λύση ενός προβήματος 25 ετών με την πτώση της Κυβέρνησης" τόνισε.

"Συνιστά ανευθυνότητα και τυχοδιωκτισμό να λέει κάποιος ότι εμείς θέλουμε να πέσει η κυβέρνηση και ας μην λυθεί ένα πρόβλημα το οποίο άλλοι δημιούργησαν" κατέληξε.