Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ο Γιλντριρίμ...!!! «Δε θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να μεταφέρει την κρίση των Ιμίων στο σήμερα - Έχουμε λάβει τα μέτρα μας»

Σε απειλητικούς τόνους έναντι τις Ελλάδας κινήθηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ με αφορμή την επέτειο των γεγονότων στα Ι...



Σε απειλητικούς τόνους έναντι τις Ελλάδας κινήθηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ με αφορμή την επέτειο των γεγονότων στα Ιμια.





Οπως μεταδίδει η Haberturk, στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης με τον Πρωθυπουργό του Νίγηρα, ο Τούρκος Πρωθυπουργός προειδοποίησε την Αθήνα λέγοντας ότι «δεν συμβαδίζουν με την καλή γειτονία η μεταφορά της κρίσης των Ιμίων του 1996 στο σήμερα και οι σχετικές ενέργειες».






Οπως είπε ο Γιλντιρίμ απευθυνόμενος στην Ελλάδα «δεν είναι σωστό να επιχειρούν οι γείτονες μας να έχουν την φιλοδοξία του ψαρέματος σε θολωμένα νερά τη στιγμή που εμείς είμαστε απασχολημένοι με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας».

Και έσπευσε να προσθέσει σε απειλητικό τόνο: «Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε με θετικό τρόπο μια τέτοια προσπάθεια. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι παρόμοιο, ως Τουρκία, έχουμε πάντα στην διάθεση μας προφυλάξεις. Κανείς να μην ανησυχεί».


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.