Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τους τρολάρει ο τρομοκράτης: Πάλι στο νοσοκομείο ο Ξηρός!

Η κατάσταση της υγείας του έκρινε απαραίτητη την μεταφορά του σε νοσοκομείο της πόλης. ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Ο Χρισόδουλος Ξηρός μεταφέρθη...



Η κατάσταση της υγείας του έκρινε απαραίτητη την μεταφορά του σε νοσοκομείο της πόλης.






ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Ο Χρισόδουλος Ξηρός μεταφέρθηκε τελικά στο νοκομείο «Παπανικολάου». Στο νοσοκομείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα και με κλούβα μεταφέρεται σε νοσοκομείο της πόλης, ο κρατούμενος των φυλακώς Διαβατών, Χριστόδουλος Ξηρός.




Στις 12 Ιανουαρίου, ο Χριστόδουλος Ξηρός είχε μεταφερθεί ξανά σε νοσοκομείο, λόγω της υγείας του που έχει επιβαρυνθεί από την απεργία πείνας που πραγματοποιεί.

Η υγεία του φαίνεται να έχει επιδεινωθεί, καθώς συνεχίζει την απεργία πείνας, για αυτό ζητήθηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα μεταφερθεί στο «Παπαγεωργίου» ή στο «Άγιο Δημήτριο», που εφημερεύουν σήμερα.

Το λόγο της απεργίας του εξηγεί με το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο indymedia, και ενημερώνει ότι βρίσκεται σε απεργία πείνας εδώ από τις 23-12-2017 με μοναδικό αίτημα, όπως λέει, την απομάκρυνσή του από τον άνθρωπο που καταγγέλλει ως «βασανιστή» του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.