Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι μαρτυρίες δύο νεαρών που «καίνε» τους εκτελεστές – Το αυτοκίνητο θα «δείξει» τον δολοφόνο του Στεφανάκου

Δυο σημαντικές μαρτυρίες για τους εκτελεστές του Βασίλη Στεφανάκου από αυτόπτες μάρτυρες, έχει στα χέρια της η Ασφάλεια Αττικής. Πρόκει...



Δυο σημαντικές μαρτυρίες για τους εκτελεστές του Βασίλη Στεφανάκου από αυτόπτες μάρτυρες, έχει στα χέρια της η Ασφάλεια Αττικής. Πρόκειται για δυο νεαρούς κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ήλθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δολοφόνους του πρώην βαρυποινίτη.








Μετά από αυτές τις μαρτυρίες οι ερευνητές της Ασφάλειας, έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών τέσσερις ύποπτους Έλληνες, οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν απασχολήσει τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα. Και μάλιστα για πληρωμένα «συμβόλαια θανάτου», καθώς θεωρούνται πιστολέρο χωρίς όμως ποτέ να αποδειχθεί η συμμετοχή τους, με δεδομένο το γεγονός πως σε αυτούς του χώρους τα στόματα ανοίγουν δύσκολα.






Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες της Ασφάλειας στην περιοχή του Χαϊδαρίου, κυρίως γύρω από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Στεφανάκος, φαίνεται να απέδωσαν καρπούς.

Οι νεαροί που είδαν τους εκτελεστές
Οι αστυνομικοί στις έρευνες που πραγματοποίησαν τα τελευταία 24ωρα και μάλιστα πόρτα πόρτα, κατάφεραν να εντοπίσουν δυο νεαρούς οι οποίοι το βράδυ της Τετάρτης είχαν πάει για καφέ, σε καφετέρια κοντά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 56χρονος.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο φίλοι λίγα λεπτά πριν από την δολοφονία του Β. Στεφανάκου, περνούσαν από το σημείο και κοντοστάθηκαν έξω από κλειστό σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο σημείο, προκειμένου να στείλουν μήνυμα σε έναν τρίτο φίλο τους.

Βασίλης Στεφανάκος: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. το βίντεο της εκτέλεσης

Εκεί είδαν δυο άντρες ο ένας επάνω σε μια λευκή μοτοσυκλέτα και ο άλλος όρθιος μπροστά στην μηχανή να συζητούν σε άπταιστα Ελληνικά και μάλιστα με τοπικό ιδιωματισμό. Μάλιστα οι δυο μάρτυρες φέρεται να έδωσαν πλήρη περιγραφή των δυο μαυροντυμένων ανδρών.

Βέβαια οι δυο νέοι δεν έδωσαν περισσότερη σημασία, καθώς δεν ήταν δυνατόν να πάει το μυαλό τους σε αυτό που θα επακολουθούσε.

Λίγα λεπτά μετά ακούστηκε το Καλάσνικοφ να κροταλίζει και το κορμί του πρώην βαρυποινίτη να πέφτει στην θέση του συνοδηγού.

Βασίλης Στεφανάκος: Θα «μιλήσει» το αυτοκίνητο
Ήδη οι αστυνομικοί έχουν μεταφέρει το αυτοκίνητο του Στεφανάκου, στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να το εξετάσουν σπιθαμή προς σπιθαμή και κυρίως το σημείο της πόρτας που έπιασε ο δράστης με το χέρι του ώστε να την κρατήσει ανοικτή και να εκτελέσει των πρώην βαρυποινίτη.






Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν βάσιμες υποψίες πως ο δράστης της εκτέλεσης δεν φορούσε γάντια, ακόμα και χειρουργικά, καθώς σε βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στην κατοχή τους δεν διακρίνουν τον οπλοφόρο να φορά γάντια.

Ευελπιστούν λοιπόν πως πολύ σύντομα θα έχουν στα χέρια τους αποτυπώματα, ίσως και γενετικό υλικό του δράστη και βέβαια στην περίπτωση που είναι σεσημασμένος, η λύση του γρίφου για την δολοφονία του Στεφανάκου θα είναι… γρήγορη.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.