Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.... Μπακογιάννη: Δεν θα πάω στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό Πηγή: Μπακογιάννη: Δεν θα πάω στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό...

Δεν πρόκειται να συμμετέχει η Ντόρα Μπακογιάννη στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό, όπως διευκρίνισε η ίδια μιλώντας στον Σκάι. ...

Φωτογραφία: Eurokinissi

Δεν πρόκειται να συμμετέχει η Ντόρα Μπακογιάννη στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό, όπως διευκρίνισε η ίδια μιλώντας στον Σκάι. Επιπλέον εξέφρασε την άποψη ότι δεν θα υπάρξει λύση.




«Ο καθένας από τους βουλευτές της ΝΔ είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ δεν θα πάω, αλλά σέβομαι αυτούς που θα πάνε και δεν θα κουνάω το δάχτυλο» τόνισε.

Σύμφωνα με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας «είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια ‘’Μακεδονία’’ και εμείς να τους λέμε ‘’φούφουτους’’», ενώ αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις του 2008 είπε ότι «η τότε κυβέρνηση και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα χαράξαμε κοινή εθνική γραμμή πάνω στην όποια πάτησε σήμερα ο κ. Τσίπρας».




Η βουλευτής ξεκαθάρισε ακόμα ότι στη ΝΔ υπάρχει μια και ενιαία γραμμή, αυτή του Μητσοτάκη.

«Το πληρώσαμε, και εγώ το πλήρωσα το Βουκουρέστι, αλλά θα το ξανάκανα, γιατί οι μεγάλες δυνάμεις δεν δέχονται να τους λες ξερό ‘’όχι’’, αλλά θα το ξανάκανα, και όλοι μας θα το ξανακάναμε» σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη. «Εγώ διαπραγματεύτηκα κάτω από την ελληνική σημαία, ξέρω τι σημαίνει διαπραγμάτευση» παρατήρησε.

Όλα τα κόμματα και οι κοινοβουλευτικοί ηγέτες είπαν τότε ότι έχουμε κοινή εθνική γραμμή, υπενθύμισε η πρώην υπουργός Εξωτερικών. Ανέφερε επίσης ότι «σήμερα στη ΝΔ δεν υπάρχουν δυο γραμμές και η γραμμή του κ. Μητσοτάκη έχει γίνει αποδεκτή από όλους».

Ερωτηθείσα εξάλλου για τις αναφορές Ζάεφ ότι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις είχαν δεχτεί την ονομασία «Μακεδονία – Σκόπια», όπως επίσης είχαν δεχτεί άλλες ελληνικές κυβερνήσεις στο παρελθόν και διπλή χρήση, η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι καμία κυβέρνηση μέχρι τώρα δεν έχει συζητήσει θέμα διπλής ονομασίας στις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση της γειτονικής χώρας.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.