Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...!!! ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...!!!

Το Κόμμα Ελεύθερης Ζωής Κουρδιστάν (PJAK), του Ιράν, σε ανακοίνωσή του σχετικά με τις μεγάλες διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Ι...

Οι Κούρδοι του Ιράν καλούν όλους τους λαούς του Ιράν σε αγώνα για ελευθερία και δημοκρατία




Το Κόμμα Ελεύθερης Ζωής Κουρδιστάν (PJAK), του Ιράν, σε ανακοίνωσή του σχετικά με τις μεγάλες διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Ιράν και και στο Ροτζχιλάτ (ανατολικό-ιρανικό Κουρδιστάν), κάλεσε όλους τους λαούς του Ιράν να αντισταθούν και να αγωνιστούν ενωμένοι.



«Οι διαδηλώσεις που έχουν εξαπλωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια του Ιράν, ξεκινώντας από το Μασχάντ και το Κερμανσάχ, δυνητικά μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλες αλλαγές. Θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια δημοκρατική μεταμόρφωση ολόκληρου του Ιράν.

»Υπάρχουν εκείνοι που, εν γνώσει ή εν αγνοία τους, συνδέουν τις λαϊκές διαμαρτυρίες με οικονομικούς λόγους. Αλλά ένα πρέπει να είναι γνωστό, ότι η αιτία όλων των θεμάτων είναι τα πολιτικά ζητήματα. Δίχως δημοκρατική λύση και δίχως υιοθετώντας δημοκρατικές πολιτικές και μεθόδους, κανένα ζήτημα στο Ιράν δεν θα επιλυθεί. Στο πλαίσιο αυτό, όλες οι διαδηλώσεις στο Ιράν για μια θεμελιώδη αλλαγή και μετασχηματισμό είναι νόμιμες.

»Η σύνδεσης των διαδηλώσεων με ξένες δυνάμεις αποσκοπεί στην καταστολή των διαμαρτυριών. Αυτός ο κοινός αγώνας, που στέκεται και οργανώνεται από κοινού, είναι πολύ σημαντικός για τους λαούς του Ιράν και τις δυνάμεις της δημοκρατίας. Ως PJAK, καλούμε τον κουρδικό λαό και όλους τους λαούς του Ιράν στις τάξεις του αγώνα για ελευθερία».