Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ντροπή παππού: Ηλικιωμένος ξήλωνε βάνες από χωράφια στη Λάρισα

Ο ηλικιωμένος «κυνηγός» μετάλλων που σκόπευε να πουλήσει τις βάνες σε μάντρα σκραπ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών...


Ο ηλικιωμένος «κυνηγός» μετάλλων που σκόπευε να πουλήσει τις βάνες σε μάντρα σκραπ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας
Σαν... κύριος μετέφερε τις βάνες ποτίσματος που ξήλωνε από τα χωράφια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ στη Λάρισα, ένας 68χρονος ο οποίος κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τον είδε να κινείται με το τρακτέρ του μέσα στη μαύρη νύχτα!






Όταν έκαναν έρευνα στο αγροτικό μηχάνημα ιδιοκτησίας του ηλικιωμένου, βρήκαν μέσα 15 μεταλλικές βάνες που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του.



Γρήγορα, όμως, αποδείχθηκε ότι τις είχε ξηλώσει από τα αγροτεμάχια της περιοχής και κατασχέθηκαν για να επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους. Ο ηλικιωμένος «κυνηγός» μετάλλων που σκόπευε να πουλήσει τις βάνες σε μάντρα σκραπ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κλοπές.

Ακριβώς τρεις μήνες μετά την διάρρηξη ενός Ι.Χ. φορτηγού στην περιοχή Χαλκιάδες της Άρτας, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας χάρη στα αποτυπώματα που αξιοποίησαν οι ειδικοί του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 18χρονος Έλληνας που είχε κλέψει χρήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.