Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Νιώθω υπερήφανος που υπηρέτησα ως Ακρίτας... αλλά ντροπη τους» Το παράπονο Κρητικού φαντάρου για της πολιτικές παρεμβάσεις στο στράτευμα!

Αναγνώστης του ekriti έστειλε την ακόλουθη επιστολή, για τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι στρατιωτικές θητείες, προτείνοντας να πάψ...



Αναγνώστης του ekriti έστειλε την ακόλουθη επιστολή, για τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι στρατιωτικές θητείες, προτείνοντας να πάψουν οι πολιτικές παρεμβάσεις.






"Είμαστε 3 αδέλφια αγόρια. Περάσαμε ως φαντάροι από τον Στρατό και δώσαμε αυτό που έπρεπε στην πατρίδα με διαφορετικό τρόπο ο καθένας. Ο πρώτος μας υπηρέτησε στο Ηράκλειο γιατί κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ στο χώρο του οποίου ανήκουμε. Ο δεύτερος εξ ημών πάλι υπηρέτησε σε άλλη μονάδα του Ηρακλείου στη περίοδο που συγκυβερνούσε ΝΔ με ΠΑΣΟΚ.






Εγώ ο μικρότερος την πλήρωσα, πήγα κατευθείαν στο Καστελόριζο.
Εύλογα έχω τις παρακάτω απορίες: Γιατί οι Στρατιώτες να μην πηγαίνουν όλοι στην μεθόριο για ένα διάστημα και στο τέλος να απολύονται από τον τόπο τους; Γιατί οι πολιτικοί να καθορίζουν όπως οι ημέτεροι να υπηρετούν στο τόπο τους ανάλογα με την πολιτική κατάσταση και οι αντίπαλοι στην μεθόριο.

Γιατί αυτή η διάκριση; δεν είμαστε όλοι Έλληνες; Για αστείους λόγους οι μάγκες μένουν στο Ηράκλειο εκμεταλλευόμενοι την κοινωνική μετάθεση με ψεύτικες δικαιολογίες.


Πόσο δύσκολο είναι να γίνει μια μονάδα στο Ηράκλειο που να απαρτίζεται από Κρήτες στρατιώτες, ετοιμοπόλεμη για κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ας σταματήσει η παραγωγή κοπανατζήδων στρατιωτών που ζουν εις βάρος των άλλων. Γιατί να στενάζουν από τη λειψανδρία οι μονάδες της μεθορίου, όπως την έζησα χωρίς εξόδους με συνεχόμενες σκοπιές και στις Μονάδες της Κρήτης να βγαίνουν κάθε μέρα έξω και να καλοπερνούν οι μάγκες. Νιώθω υπερήφανος που υπηρέτησα ως Ακρίτας αλλά και ντροπή για το πολιτικό μας σύστημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.