Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μυστήριο με βρέφος που βρέθηκε μόνο του στο διαμέρισμα που καιγόταν στην Πλ. Αττικής - Δικογραφία εις βάρος της μητέρας του

Ενοικοι αναφέρουν ότι η μητέρα βγήκε με τα δύο μεγαλύτερά της παιδιά τρέχοντας από το διαμέρισμα κι εξαφανίστηκε - Μαρτυρίες ότι άφην...



Ενοικοι αναφέρουν ότι η μητέρα βγήκε με τα δύο μεγαλύτερά της παιδιά τρέχοντας από το διαμέρισμα κι εξαφανίστηκε - Μαρτυρίες ότι άφηνε συχνά μόνα τους και τα τρία παιδιά






Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στην οδό Αριστομένους 85 στην πλατεία Αττικής αφού ένα μωρό 14 μηνών βρέθηκε μόνο του σε φλεγόμενο διαμέρισμα δευτέρου ορόφου.


Ήταν 1:58 όταν ενημερώθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία πως έχει ξεσπάσει πυρκαγιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος. Ωστόσο οι πυροσβέστες φτάνοντας στο σημείο αντίκρισαν μόνο του, μέσα σε κούνια, ένα μωρό μόλις 14 μηνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα ελληνικής καταγωγής, η οποία έχει άλλα δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 3 και 4 ετών, φέρεται να έβγαλε το αγοράκι και το κοριτσάκι από το διαμέρισμα και να άφησε το μωρό, όπως αναφέρουν ένοικοι της πολυκατοικίας, μέσα στο φλεγόμενο υπνοδωμάτιο.

Η ίδια η μητέρα φέρεται να έχει πει ότι δεν βρισκόταν στην περιοχή την στιγμή που έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία γιατί πήγε τα δύο παιδιά της σε συγγενικό της σπίτι.

Να σημειωθεί ακόμη πως γείτονες φέρονται να ειδοποίησαν την πυροσβεστική υπηρεσία και όχι η μητέρα των ανήλικων παιδιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.