Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ! ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η 32Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Militaire.gr το πράσινο φως για την μεταφορά δόθηκε και από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, με το ΓΕΣ να ε...





Σύμφωνα με πληροφορίες του Militaire.gr το πράσινο φως για την μεταφορά δόθηκε και από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, με το ΓΕΣ να εξακολουθεί να σιωπά αποφεύγοντας να πάρει θέση. Το ΥΕΘΑ επιθυμεί αναβάθμιση του ρόλου και των δυνατοτήτων των δυνάμεων Πεζοναυτών στα αμερικανικά πρότυπα.






Η βάση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών θα είναι στο στρατόπεδο Αυλώνα, αλλά εναλλάξ ένα τάγμα θα στρατοπεδεύει στις εγκαταστάσεις του ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ. Κάτι που θυμίζει τον χάρτη που είχε δημοσιεύσει το Militaire.gr για το πως και που έχουν τοποθετημένες τις δικές τους δυνάμεις Πεζοναυτών.

Το αυτονόητο θέμα της μετακίνησης της 32ης Ταξιαρχίας προκάλεσε μεγάλη αναταραχή, αλλά είναι πλέον καιρός για έργα κι όχι για ατέρμονες συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά, χρόνια τώρα.

Το στρατιωτικό ισοδύναμο

Για να γίνει το αυτονόητο, πρέπει να βρεθεί κάποια στρατιωτική μονάδα που θα καλύψει το “εμπορικό κενό” που θα προκαλέσει στην πόλη του Βόλου, η μετακίνηση των Πεζοναυτών. Ακόμη δεν έχει βρεθεί, αλλά είναι βέβαιο ότι κάτι θα σκεφτούν στο ΓΕΣ.

Πηγή: militaire.gr