Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ... ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΓΙΝΑΝ 24.473 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΤΣΟΝΤΟΣΕΛΙΔΕΣ...

Όπως αποκαλύπτεται έγιναν 24.000 προσπάθειες να δουν πορνό από τους υπολογιστές του Κοινοβουλίου μετά τις εκλογές του περασμένου χ...

Προσπάθησαν 24.473 φορές να δουν πορνό στο Κοινοβούλιο | Newsit.gr










Όπως αποκαλύπτεται έγιναν 24.000 προσπάθειες να δουν πορνό από τους υπολογιστές του Κοινοβουλίου μετά τις εκλογές του περασμένου χρόνου.

Συγκεκριμένα έγιναν 24.473 απόπειρες πρόσβασης σε πορνογραφικό περιεχόμενο, περίπου κατά μέσο όρο 160 προσπάθειες την ημέρα.




Οι προσπάθειες έγιναν από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλες συσκευές που είχαν συνδεθεί με το δίκτυο του Κοινοβουλίου.

Δίκτυο που χρησιμοποιούν βουλευτές και το προσωπικό. Οι 24.473 προσπάθειες σύνδεσης έγιναν από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του περασμένου χρόνου.

Τα στοιχεία, που δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από αίτημα της Ένωσης Τύπου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης, δείχνουν μεγάλη αύξηση στα ποσοστά.

Η επίσημη απάντηση από το Κοινοβούλιο

«Όλα τα σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου δεν είναι προσβάσιμα από το δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών του Κοινοβουλίου. Η συντριπτική πλειοψηφία των προσπαθειών δεν είναι σκόπιμη. Τα δεδομένα δείχνουν αιτήματα για πρόσβαση σε ιστότοπους όχι επισκέψεις σε αυτά.

Υπάρχουν 8.500 υπολογιστές στο δίκτυο του Κοινοβουλίου που χρησιμοποιούνται από βουλευτές και προσωπικό. Τα δεδομένα αυτά αφορούν και τις προσωπικές συσκευές που συνδέονται με το Wi-Fi για επισκέπτες» δήλωσε εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου.