Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 23ΧΡΟΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...

Για πρώτη φορά ο πατέρας της Λίλι Μποτουσέφ που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος μέσα στη βίλα στα Βλαχάτα στην Κεφαλλονιά την...





Για πρώτη φορά ο πατέρας της Λίλι Μποτουσέφ που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος μέσα στη βίλα στα Βλαχάτα στην Κεφαλλονιά την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαζί με τον Γερμανό σύντροφο της. Τα σενάρια πολλά!

Στην αρχή οι πληροφορίες έδειχναν σατανιστική τελετή με διπλή αυτοκτονία. Λίγες ημέρες αργότερα η ιατροδικαστής ξεκαθάρισε τα πράγματα και έριξε φως στην υπόθεση.





Όπως όλα δείχνουν η 23χρονη αυτοτραυματίστηκε χωρίς ωστόσο να προκύπτει από κάπου ότι είχε πρόθεση να αυτοκτονήσει. Μάλλον απλώς κάτι πήγε στραβά. Ο φίλος της προσπάθησε να τη σώσει και να σταματήσει την αιμορραγία. Δεν τα κατάφερε. Λίγο αργότερα απαρηγόρητος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο πατέρας της Χρίστο Μποτουσέφ σπάει την σιωπή του σχετικά με τον θάνατο της κόρη του και όλα όσα έχουν ακουστεί στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News στο Ε.

Το ξέσπασμα του πατέρα της Λίλι Μποτουσέφ



«Αυτό είναι το πρώτο Μέσο που μιλάω έχοντας εμπιστοσύνη σε εσάς και δεν θέλω να διαψεύσω το γεγονός ότι έχουμε κάνει δηλώσεις στα άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Αρκετά δυσάρεστα πράγματα ειπώθηκαν. Η αλήθεια χρειάζεται πάντα χρόνο, ο Θεός να της συγχωρήσει… Όπως κάθε νέος άνθρωπος μπορεί να υπήρχαν νεανικές τρέλες προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση αλλά μόνο αυτό. Σήμερα συμπληρώνονται 7 μήνες από την εξαφάνιση της. Από την έρευνα είχαμε φτάσει στο όνομα του (σσ του Γερμανού φίλου της)» ανέφερε.

Ο ίδιος μίλησε και για το αν θα έλθουν στην Ελλάδα για να αναγνωρίσουν την σορό της Λίλι. «Δεν θα έλθουμε. Ένα γραφείο τελετών έχει αναλάβει τα απαραίτητα και αν αποφασίσουμε να κάνουμε μία δήλωση στα ΜΜΕ θα είναι… με αποκλειστικό σκοπό την αποτροπή τέτοιων δυσάρεστων συμβάντων».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο Χρίστο Μποτουσέφ





newsit