Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ... Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΔΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ! ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ...

Ο φύλακας είδε δύο άτομα να αφήνουν τσάντα στα σκαλοπάτια του κτηρίου - Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3:25 - Στις 2:50 άγνωστος έκανε προειδ...

Ισχυρή έκρηξη βόμβας στο Εφετείο Αθηνών





Ο φύλακας είδε δύο άτομα να αφήνουν τσάντα στα σκαλοπάτια του κτηρίου - Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3:25 - Στις 2:50 άγνωστος έκανε προειδοποιητικό τηλεφώνημα δίνοντας περιθώριο 40 λεπτών για την ενεργοποίηση του εκρηκτικού μηχανισμού




Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε πριν στις 3:25 τα ξημερώματα έξω από το Εφετείο Αθηνών που βρίσκεται στην οδό Λουκάρεως.

Είχαν προηγηθεί στις 02:50 τηλεφωνήματα αγνώστου στα γραφεία ιστοσελίδας, στα οποία προειδοποιούσε για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, ενώ έδωσε περιθώριο 40 λεπτών.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και απέκλεισε το σημείο, ενώ στο Εφετείο έχει ήδη σπεύσει ομάδα από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και έγινε αισθητή σε αρκετά μεγάλη απόσταση, ενώ ανάγκασε τους περίοικους να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος μέσα σε τσάντα. Ο φύλακας είδε δύο άτομα να αφήνουν την τσάντα στα σκαλοπάτια του Εφετείου και να εξαφανίζονται.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.