Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ... ΜΕ ΓΙΑΓΑΝΤΟΑΦΙΣΣΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΡΜΑΝΕ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ...!

Ο δήμος Βαν που διοικείται πια από διορισμένο επίτροπο, σε δημοτικά σταντ, στοχοποιεί ξεκάθαρα τους χριστιανούς. Στο Βαν όπου για...





Ο δήμος Βαν που διοικείται πια από διορισμένο επίτροπο, σε δημοτικά σταντ, στοχοποιεί ξεκάθαρα τους χριστιανούς.

Στο Βαν όπου για χρόνια ζούνε χριστιανοί, λόγω της προσέγγισης της γιορτής των Χριστουγέννων κατέστησαν στόχος κάποιων θρησκόληπτων ομάδων. Κάποιες ομάδες οργανωμένες σε συλλόγους νοίκιασαν από τον διοικούμενο με επίτροπο δήμο του Βαν κάποια σταντ και ξεκάθαρα στοχοποιούν τους ανθρώπους που έχουν χριστιανική πίστη.




Ο σύλλογος İslam Der στα σταντ που τους απέδωσε ο δήμος ανήρτησαν αφίσες που γράφουν ¨Εεεϊ μουσουλμάνε γύρνα στην ουσία σου, οι γιορτές για την πρωτοχρονιά είναι ένα χριστιανικό έθιμο¨, ενώ ταυτοποιούν τον χριστιανισμό με τον τζόγο, την πορνεία και το αλκοόλ.

ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ο Βαχίτ Γιλντίζ-πρόεδρος του συλλόγου Εκκλησίας Βαν, λέει πως κάποιοι κύκλοι χρησιμοποιούν την πρωτοχρονιά σαν ευκαιρία για να κακολογήσουν τον χριστιανισμό. Ο Γιλντίζ ανέφερε πως όπως φαίνεται στα σταντ υπάρχει υπογραφή και χρησιμοποιείται το όνομα του ισλάμ και πρόσθεσε: ¨Είναι μια κατάσταση που βιώνουμε κάθε φορά πριν από τα Χριστούγεννα. Πέρσι κάποιες εφημερίδες και αρθρογράφοι είχαν γράψει κακόβουλα κείμενα κατά της εκκλησίας και της κοινότητας των Ιησουιτών που ζούνε στο Βαν. Παρόμοια άρθρα έγραψαν και κάποιοι πρόεδροι κάποιων συλλόγων. Θέτουν σε κίνδυνο την ζωή μας, μας στοχοποιούν. Εάν υπάρξει κάποια επίθεση στην εκκλησία ή σε αδερφούς μας της Ιησουιτικής κοινότητας, αυτοί θα είναι οι υπεύθυνοι.¨

………………..

Ο Γιλντίζ εστιάζοντας και στις ευθύνες του δήμου που επιτρέπει ένα τέτοιο μίσος, ζητά να αλλάξουν γνώμη για αυτό το λάθος και να απομακρυνθούν εκείνα τα κείμενα. Ο Γιλντίζ είπε πως εάν υπάρξει κάποια επίθεση στην εκκλησία ή στους χριστιανούς, υπεύθυνος θα είναι και ο δήμος και πρόσθεσε πως ¨Εύχομαι εγκάρδια για ειρήνη, χαρά και αφθονία σε όλους τους χριστιανούς πολίτες μας για τα Χριστούγεννα¨.

https://anfturkce.net - http://tourkikanea.gr/