Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΠΑΓΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ... ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΝΕΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ» ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ... -ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στο Late Nght και απέναντι στον Γιώργο Λιάγκα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας άγν...





Καλεσμένος στο Late Nght και απέναντι στον Γιώργο Λιάγκα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του, μέσα σε αυτές και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.






Ο λόγος για τον Γιώργο Θεοφάνους ο οποίος εκμυστηρεύτηκε ότι έχασε τη μητέρα του σε ηλικία 16 ετών και μετά από αυτό το τραγικό γεγονός έζησε και την εγκατάλειψη του πατέρα του ο οποίος εξαφανίστηκε.

Κάνοντας μια συγκλονιστική εξομολόγηση ο Γιώργος Θεοφάνους δήλωσε ότι κατά τα παλαιότερα χρόνια η βία και οι καταχρήσεις ήταν πιο συχνές. Κάτι που έχει βιώσει και ο ίδιος από πολύ μικρός καθώς όπως αποκάλυψε ο πατέρας του γυρνούσε στο σπίτι μεθυσμένος και φερόταν βιαίως στον ίδιο.

«Η μητέρα μου έφυγε από καρκίνο όταν ήμουν 16. Ο μπαμπά μου όταν έφυγε η μαμά εξαφανίστηκε. Τώρα που είναι μεγάλος αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις μας. Οι άνθρωποι της παλαιότερης γενιάς ξέρουν από βία και καταχρήσεις. Περάσαμε δύσκολα… Πήρα μια απόφαση πάνω από το φέρετρο της μητέρας μου ή θα σε πάρει από κάτω ή θα βρεις το δρόμο σου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ο πατέρας μου ήθελε να γίνω γιατρός κι εγώ πήγα Αμερική να σπουδάσω μουσική. Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Ο πατέρας μου με έσπαγε στο ξύλο, γυρνούσε μεθυσμένος σπίτι… Τώρα δεν μπορώ να του κρατήσω κακία, γιατί είναι σ’ένα καροτσάκι στο γηροκομείο που του αλλάζουν τις πάνες κι από τα χάπια μόνο χαμογελάει»