Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ «ΜΠΟΥΚΑΡΕ» ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ SPD ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΠΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ

Συναγερμός σήμανε στο Βερολίνο τα μεσάνυχτα, όταν εισέβαλε αυτοκίνητο στα κεντρικά γραφεία των Σοσιαλδημοκρατών (SPD). Μάλιστα, όπω...

Συναγερμός στο Βερολίνο: Αυτοκίνητο «μπούκαρε» στα γραφεία του SPD (pics)




Συναγερμός σήμανε στο Βερολίνο τα μεσάνυχτα, όταν εισέβαλε αυτοκίνητο στα κεντρικά γραφεία των Σοσιαλδημοκρατών (SPD).

Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε από τις Αρχές ο οδηγός του αυτοκινήτου ήθελε να αυτοκτονήσει, όπως μεταδίδουν γερμανικά ΜΜΕ. Ευτυχώς, από την «εισβολή» του ΙΧ δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί.




«Περίπου τα μεσάνυχτα, ένας άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στην έδρα του SPD στο Willy-Brandt-Haus στο Κρόιτσμπεργκ. Εκτός από τον οδηγό, δεν υπήρξαν άλλοι τραυματίες», σύμφωνα με το σχετικό tweet της τοπικής αστυνομίας.

#Berlin: Auto kracht in #SPD-Parteizentrale https://t.co/ExdJXF5lmC

— Freie Presse (@freie_presse) 25 Δεκεμβρίου 2017

Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τις πρώτες γυάλινες πόρτες του κτιρίου (Willy Brandt House), όπου και στεγάζονται τα γραφεία του SPD, ενώ ήταν φορτωμένο με δοχεία πετρελαίου και γκαζάκια υγραερίου. Το σύστημα κατάσβεσης του κτηρίου, ενεργοποιήθηκε σβήνοντας τις φλόγες που προκλήθηκαν από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου στην είσοδο.

Οι Αρχές δεν προχώρησαν στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του άντρα, γνωστοποιώντας μόνο ότι πρόκειται για έναν 58χρονο.

Δεν έχει διευκρινιστεί γιατί ο άντρας επέλεξε τα γραφεία του SPD, το οποίο βρίσκεται σε πολιτική τροχιά έναρξης διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας με τους συντηρητικούς της Άνγκελα Μέρκελ.

Ο 58χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Οι Αρχές εξετάζουν το περιστατικό ως απόπειρα εμπρησμού. Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν μέσα στο κτήριο βρίσκονταν σε εξέλιξη κάποια εκδήλωση.

newsbomb.gr