Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.... ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, πριν αναχωρήσει για Νέα Υόρκη μαζί με τον Παλαιστίνιο υπουργό Εξωτερικών για την ψηφοφορί...





Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, πριν αναχωρήσει για Νέα Υόρκη μαζί με τον Παλαιστίνιο υπουργό Εξωτερικών για την ψηφοφορία στην γενική συνέλευση του ΟΗΕ για το θέμα της Ιερουσαλήμ, προέβη σε δηλώσεις.




Οι επικεφαλίδες των δηλώσεων του Τσαβούσογλου, έχουν ως εξής:

¨Εμείς εν προκειμένω περιμένουμε μια ισχυρή στήριξη. Από την απόφαση αυτή ενοχλήθηκαν όχι μόνο ο μουσουλμάνοι αλλά και οι χριστιανοί. Κατά τον ίδιο τρόπο, μεγάλο τμήμα και των Εβραίων είναι ενάντιοι σε αυτή την απόφαση. Για αυτό τον λόγο, όλοι οι ενσυνείδητοι άνθρωποι στάθηκαν ενάντια σε αυτή την έκνομη απόφαση που σφετερίζεται τα δικαιώματα των Παλαιστινίων.

Βλέπουμε πως οι ΗΠΑ που απέμειναν μόνες, προσέφυγαν στην μέθοδο των απειλών. Δηλώνουν πως «Θα παρακολουθήσουμε τι θα ψηφίσει ο καθένας, θα τα γράψουμε σε αναφορά προς τον πρόεδρο, θα σημειώσουμε τα ονόματα». Δηλαδή τι θα τα κάνετε τα ονόματα που θα τα πάρετε; Μήπως θα τις καταλάβετε εκείνες τις χώρες ή θα τις τιμωρήσετε; Πλέον οι εποχές άλλαξαν. Κανένα περήφανο και τίμιο κράτος δεν υποκύπτει σε αυτές τις πιέσεις. Όλοι θα αποφασίσουν στην κατεύθυνση της συνείδησης του έθνους τους. Οι ΗΠΑ πρέπει να αλλάξουν αυτές τις μεθόδους. Πρώτα ο Θεός θα υπερασπιστούμε τον αγώνα των Παλαιστινίων εντός του ΟΗΕ.

http://www.yeniakit.com.tr