Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΤΩ ΠΕΣΜΕΝΟ... ΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ»... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

«Το παλικάρι ήταν στο δρόμο, κάτω πεσμένο. Έβαλα τις φωνές και σταματήσαμε να κατέβω κάτω να δούμε τι γίνεται...» Μάχη για να κρατ...






«Το παλικάρι ήταν στο δρόμο, κάτω πεσμένο. Έβαλα τις φωνές και σταματήσαμε να κατέβω κάτω να δούμε τι γίνεται...»

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή του μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της Κυριακής δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδη. Έπειτα από οκτάωρη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, ο παρουσιαστής παραμένει σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας και όλοι συγγενείς, φίλοι και γιατροί ελπίζουν ο Κωνσταντίνος να επανέλθει σιγά-σιγά και όλα να μείνουν πίσω σαν ένα κακό όνειρο.




Την Πέμπτη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Tatiana Live», μίλησε αυτόπτης μάρτυρας. Πρόκειται για μία γυναίκα η οποία είδε τον παρουσιαστή πεσμένο στον δρόμο λίγα μόνο λεπτά μετά το ατύχημα.

«Το παλικάρι ήταν στο δρόμο, κάτω πεσμένο. Δεν ξέραμε καν ποιος είναι και επειδή πριν έξι μήνες είχαμε και εμείς ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, έβαλα τις φωνές και σταματήσαμε να κατέβω κάτω να δούμε τι γίνεται... Το λεωφορείο ήταν σταματημένο, αλλά ο οδηγός δεν είχε κατέβει, ήταν μέσα. Ο καλύτερός μου φίλος μπήκε μέσα στο λεωφορείο, πήρε τον πυροσβεστήρα και έσβησε τη μηχανή», ανέφερε.

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε σπασμούς κάτω στο δρόμο, ήταν ξαπλωμένος και δεν τον γύρισαν. Εγώ ήμουν εκεί, από επάνω του, του μίλαγα. Του έλεγα να κάνει υπομονή, γιατί θα ερχόταν το ΕΚΑΒ, αλλά το ΕΚΑΒ δεν ερχόταν, είχαν περάσει 10 λεπτά. Όταν ήρθε το ΕΚΑΒ, με πήραν από εκεί γιατί θα τον γύριζαν για να μην δω το πρόσωπό του».

Η αυτόπτης μάρτυρας παράλληλα αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε τις αισθήσεις του καθώς για κάποια δευτερόλεπτα καταλάβαινε τι του έλεγε ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο του ατυχήματος.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της γυναίκας