Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ»: Η ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Έρευνα άρχισε σχετικά με τους πιθανούς δεσμούς με το εξωτερικό που έχει η συμμορία «Οθωμανοί της Γερμανίας» που φέρεται να έχει πάρ...






Έρευνα άρχισε σχετικά με τους πιθανούς δεσμούς με το εξωτερικό που έχει η συμμορία «Οθωμανοί της Γερμανίας» που φέρεται να έχει πάρει χρήματα από βουλευτή του κόμματος του Ερντογάν. O Ρούλκε -στέλεχος του κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) δήλωσε πως «Ο Ερντογάν ίδρυσε παραστρατιωτικό σύλλογο στην Γερμανία». H αστυνομία της Βάδης-Βυρτεμβέργης θα ερευνήσει εάν η συμμορία «Οθωμανοί της Γερμανίας» που για μεγάλο διάστημα είχε εντάσεις με την κουρδική οργάνωση «Μπαχόζ, ελέγχεται ή όχι από το εξωτερικό.




Ο Κλάους Ζίμπεϊ, αστυνομικός διευθυντής της Βάδης-Βυρτεμβέργης, ανέφερε πως θα ερευνήσει αν οι «Οθωμανοί της Γερμανίας» που διαθέτουν και συλλόγους πυγμαχίας, έχουν διασυνδέσεις με το εξωτερικό. Ο Ζίμπεϊ ανέφερε πως για αυτό τον λόγο στην έρευνα της περιφερειακής αστυνομίας μετέχει και για πρώτη φορά και η μονάδα διεθνούς τρομοκρατίας. Ο Ζίμπει πρόσθεσε πως η συμμορία «Οθωμανοί της Γερμανίας» έχουν διασυνδέσεις με την «Ένωση Ευρωπαίων Τούρκων Δημοκρατών» (UETD). Η UETD αναγνωρίζεται από το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας ως η ανεπίσημη οργάνωση του AKP (του κόμματος του Ερντογάν) στο εξωτερικό.

Ρούλκε: Ο Ερντογάν στήνει παραστρατιωτικό σύλλογο

Ο Χανς Ούλριχ Ρούλκε, επικεφαλής του κόμματος FDP στην βουλή της Βάδης –Βυρτεμβέργης, ζήτησε η UETD να τεθεί υπό παρακολούθηση από την υπηρεσία εσωτερικής πληροφόρησης, τόσο εντός της περιφέρειας όσο και στο σύνολο τη Γερμανίας. Ο Ρούλκε σε δήλωση που έκανε στην εφημερίδα Stuttgarter Nachrichten, ανέφερε πως «Εξ όσων παρατηρώ, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν, για να φτάσει στους πολιτικούς του στόχους, ίδρυσε στην Γερμανία μια παραστρατιωτική οργάνωση». Ο Τζεμ Οζντεμίρ, αντιπρόεδρος των Πρασίνων, σχετικά με το θέμα δήλωσε πως «Το μακρύ χέρι του Ερντογάν δεν έχει καμία δουλειά στην Γερμανία».

Σε εφόδους που έκανε η αστυνομία πέρσι σε διάφορες περιφέρειες της Γερμανίας, συνέλαβε μέλη των «Οθωμανών της Γερμανίας» με κατηγορίες για εμπόριο ναρκωτικών, εμπόριο όπλων, ξέπλυμα χρήματος, εκβιασμούς και απάτες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Frontal 21» του κρατικού τηλεοπτικού καναλιού ZDF και την εφημερίδα Stuttgarter Nachrichten, ο αντιπρόεδρος Εξωτερικών Σχέσεων του ΑΚΡ και βουλευτής Κωνσταντινούπολης Μετίν Κουλούνκ, έχει στενές σχέσεις με την συμμορία «Οθωμανοί της Γερμανίας». Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασισμένη σε παρακολούθηση συνομιλιών και φυσική παρακολούθηση, δικογραφία που σχημάτισαν οι αρχές ασφαλείας της Γερμανίας, αναφέρει πως ο Κουλούνκ πολλές φορές έδωσε ή έβαλε να δώσουν λεφτά σε ηγέτες της συμμορίας «Οθωμανοί της Γερμανίας». Μάλιστα όπως αναφέρει η είδηση, με αυτά τα χρήματα αγοράστηκαν όπλα. Ότι ακριβώς δηλαδή κάνει η Άγκυρα και στα Βαλκάνια και στην έως τώρα απελευθερωμένη Θράκη ΜΑΣ, στήνοντας ουσιαστικά δικούς της θύλακες για να τους χρησιμοποιήσει όταν χρειαστεί!