Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ «MR JUMBO» ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 4,2 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΤΜΑΝΟΓΛΟΥ, ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Μόλις τρεις μήνες πριν από το τραγικό δυστύχημα, στις 30/11/2016, ο ίδιος ο θανών, άφησε ιδιόγραφη διαθήκη. την οποία οι συγγενείς του ...

Μυστήριο με τη διαθήκη που άφησε ο γιος του «Mr Jumbo» πριν το δυστύχημα





Μόλις τρεις μήνες πριν από το τραγικό δυστύχημα, στις 30/11/2016, ο ίδιος ο θανών, άφησε ιδιόγραφη διαθήκη. την οποία οι συγγενείς του δεν έχουν αποποιηθεί.




Για το λόγο αυτό, με την αγωγή από την πλευρά της οικογένειας Πατμάνογλου, η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί το Φεβρουάριο του 2018, οι προσφέυγοντες στρέφονται κατά όλων των μελών της οικογένειας του Γιώργου Βακάκη, υπαιτίου του δυστυχήματος, ως νομίμων κληρονόμων του.

Εμείς αναρωτιόμαστε γιατί ένα νεότατο παιδί κάνει διαθήκη...;;;

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου διεκδικεί 2 εκατ. ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα, ύψους επίσης περίπου 2 εκατ. ευρώ, διεκδικούνται από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Πατμάνογλου για την οδύνη που βίωσαν από το χαμό των αγαπημένων τους προσώπων.

Πηγή: εφημερίδα Real