Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΕΣ ΓΕΝΝΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΙΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ… KAI ΓΕΝΝΑΝΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

Όποιος περπατάει στους δρόμους της Αθήνας και των μεγάλων ελληνικών πόλεων, βλέπει το εξής φαινόμενο, για το οποίο δεν βγάζει άχνα κ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΘΡΟ





Όποιος περπατάει στους δρόμους της Αθήνας και των μεγάλων ελληνικών πόλεων, βλέπει το εξής φαινόμενο, για το οποίο δεν βγάζει άχνα κανείς: Οι πάσης φύσεως αλλοδαποί εισβολείς κουβαλάνε μαζί τους 5-6 λαθροπροσφυγόπουλα!.. ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: Πού βρίσκουν τα λεφτά οι λαθροπρόσφυγες και συντηρούν όλα αυτά τα παιδιά που γεννοβολάνε οι γυναίκες τους; Την απάντηση μας την έδωσε μια προχθεσινή είδηση από την Λέσβο:




«Σημαντική αύξηση των γεννήσεων παρατηρείται στην γυναικολογική – μαιευτική κλινική του «Βοστάνειου» νοσοκομείου Μυτιλήνης. Οι γυναίκες πρόσφυγες στην προσπάθειά τους να καθυστερήσουν την απέλασή τους, ζητούν συνεχώς νέες εξετάσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια αυξάνονται σημαντικά οι εγκυμοσύνες. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό καλούνται να υποστηρίξουν ανάγκες μεγαλύτερες από αυτές που είχαν προβλεφθεί χωρίς το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό»!..

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Δασκαλεμένες από τις ανθρωπιστικές ΜΚΟ, οι λαθροπροσφυγίνες γεννοβολάνε σαν κουνέλες (ακόμη και χωρίς σύζυγο) για να κερδίσουν μόνιμη παραμονή στην Ελλάδα, να τους εγκαταστήσει η Ύπατη Αρμοστία του ΟΗΕ σε επιπλωμένα διαμερίσματα με δωρεάν φώς – νερό – τηλέφωνο και Ίντερνετ, να τους δώσει ο Μουζάλας προπληρωμένες κάρτες 800 ευρώ τον μήνα για να ψωνίζουν από τα σούπερ-μάρκετ κλπ!..

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ: ΓΕΝΝΑΝΕ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ!..

Η πλάκα είναι πως οι λαθροπροσφυγίνες (που στο χωριό τους δεν είχαν ούτε βρύση για να πλένονται) είναι πολύ απαιτητικές και ζητάνε δωρεάν εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου, που δεν τολμάνε να ζητήσουν οι Ελληνίδες!.. Μεταφέρουμε επί λέξει τι αποκαλύπτει η προϊσταμένη της Μαιευτικής Κλινικής του «Βοστάνειου» Νοσοκομείου, κ. Ζωή Πλάνου:

«Από την αρχή του προσφυγικού έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Ήρθαν πολλές εγκυμονούσες και ξεγεννάμε συνέχεια. Ήρθαν από μέρη που δεν είχαν πρόσβαση σε εξετάσεις, υπερήχους και τεχνικά μέσα, με αποτέλεσμα το νοσοκομείο να φορτωθεί με δουλειά. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει γονατίσει. Η Πολιτεία πρέπει να μας βοηθήσει. Έχουμε μέχρι και 5 γέννες την ημέρα, ενώ οι τέσσερις γυναικολόγοι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν και να κάνουν εφημερίες. Πολλές γυναίκες γεννάνε με καισαρική με αποτέλεσμα να φορτώνονται και τα χειρουργεία»!..




ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Υπολογίζεται ότι στο «Βοστάνειο» νοσοκομείο πραγματοποιούνται περισσότερες από 60 γέννες τον μήνα. Από αυτές οι 30 είναι από λαθροπροσφυγίνες: «Μένουν έγκυες για να μην απελαθούν, για να δηλωθεί το μωρό εδώ στην Ελλάδα, επιδοτούνται, ενώ έχουν μετά και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Οργανώσεις φιλανθρωπικές και ΜΚΟ τους παρέχουν διαμονή σε ξενοδοχεία. Δεν γυρνάνε δηλαδή στα κοντέινερ και στις σκηνές. Και ξαναμένουν έγκυοι», προσθέτει η κ. Πλάνου.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Γυναικολογικής Κλινικής του «Βοστάνειου», Παναγιώτη Προβέτζα, «… υπάρχει αύξηση των τοκετών, πολλές μετανάστριες έρχονται εδώ να γεννήσουν, φτάνουν ακόμα και στον ένατο μήνα με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή δουλειά για το προσωπικό. Όταν γεννούν οι διάφορες οργανώσεις και η Ύπατη Αρμοστεία φροντίζουν για την καλύτερη στέγασή τους».

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ότι αυτό συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα, αλλά μάς το κρύβουν για να μην ξεσηκωθούμε: Τα μισά από τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα στην χρεοκοπημένη Ελλάδα είναι λαθροπροσφυγόπουλα!..

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου έχει θέσει το πρόβλημα στον λαθρολάγνο Τσίπρα με επιστολή που του έστειλε εδώ και αρκετές εβδομάδες. Αλλά, φυσικά, ο Τσίπρας δεν πρόκειται να κάνει τίποτα: Στην πραγματικότητα χαίρεται που η Ελλάδα γεμίζει με αλλόφυλα και αλλόθρησκα παιδιά από τις λαθροπροσφυγίνες που γεννοβολάνε σαν κουνέλες για να εξασφαλίσουν άδεια παραμονής και δωρεάν επιπλωμένο διαμέρισμα. Κι όλα αυτά τα λαθροπροσφυγόπουλα, βεβαίως, δεν θα γίνουν οι αυριανοί Αντετοκούνμπο, όπως μας παραμυθιάζουν οι μπολσεβίκοι δημοσιογράφοι: Θα γίνουν ο Στρατός του Ισλάμ που θα μετατρέψει την Ελλάδα μας σε μουσουλμανική χώρα, με την δοκιμασμένη μέθοδο του Κορανίου: Σφάζοντας και λεηλατώντας εμάς τους μαζοχιστές Χριστιανούς… Ε, ρε τι έχουν να δούν ακόμα τα μάτια μας…

Eφημερίδα «Στόχος»