Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΚΟΥΝΕΛΟΣ... Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΧΙΟΥ ΧΕΦΝΕΡ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ

Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του Hugh Hefner τον Σεπτέμβριο, πολλά από τα... κουνελάκια του που είχαν φιλοξενηθεί στην πασίγνωστη βί...






Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του Hugh Hefner τον Σεπτέμβριο, πολλά από τα... κουνελάκια του που είχαν φιλοξενηθεί στην πασίγνωστη βίλα του, είχαν κινήσει τις διαδικασίες για να δουν αν είναι μέσα στους κληρονόμους του.




Βλέπετε, λίγο πριν πεθάνει η περιουσία του Mr Playboy έφτανε τα 43 εκατομμύρια δολάρια και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ευελπιστούσαν οτι θα μπορέσουν να καρπωθούν έστω ένα μικρό κομμάτι.

Ωστόσο το άνοιγμα της διαθήκης, άφησε όλες και όλους με την όρεξη, καθώς περιελάμβανε μόνο την γυναίκα του Crystal και τα παιδιά του Christie A Hefner, David Hefner, Marston Hefner και Cooper Hefner.







Μάλιστα, αυτό δεν σημαίνει οτι οι τυχεροί και τυχερές μπορούν να αρχίζουν να ξοδεύουν ασυστόλως το ποσό, κάνοντας μεγάλη ζωή... Το ακριβώς αντίθετο, καθώς ο Hugh Hefner έχει βάλει όρους σύμφωνα με τους οποίους οι κληρονόμοι του πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και μετρημένοι στην ζωή τους.

Γιατί; Πρώτον γιατί η διαθήκη προβλέπει πως αν δείχνουν σημάδια οτι δεν μπορούν να διαχειριστούν σωστά την περιουσία που απέκτησαν και προβούν σε σπατάλες, αυτομάτως θα τους αφαιρεθεί κάθε δικαίωμα πάνω σε αυτή.

Αν μάλιστα, κάποια άτομα που έχει ορίσει αυτός, υποψιαστούν πως οι κληρονόμοι του κάνουν χρήση ναρκωτικών, έχουν δικαίωμα να τους ζητήσουν να κάνουν τεστ απαγορευμένων ουσιών. Αν αρνηθούν ή αν βγουν θετικοί σε χρήση, τότε και πάλι θα τους αφαιρεθεί κάθε η περιουσία.





Άρα, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η σύζυγος και τα παιδιά του Mr Playboy θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί...

gazzetta.gr