Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ»... ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ...

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα τον μακελάρη αστυνομικό Χρήστο Ζαπαντιώτη,ο οποίος σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά, και την ...






Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα τον μακελάρη αστυνομικό Χρήστο Ζαπαντιώτη,ο οποίος σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά, και την μόλις 3,5 ετών κορούλα του, πριν αυτοκτονήσει και ο ίδιος, στο σπίτι τους στους Αγίους Αναργύρους.




Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής του, στο Πατιόπουλο της Αιτωλοακαρνανίας. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, της οποίας τα λόγια ραγίζουν καρδιές. Όπως μεταδίδει το Epsilon, έκλαιγε πάνω από το φέρετρο του παιδιού της και μονολογούσε: «Χρήστο μου γιατί το έκανες αυτό»;

Χθες, σε κλίμα οδύνης, συγγενείς, φίλοι και γείτονες αποχαιρέτησαν τη μητέρα, τη γιαγιά και το μικρό κοριτσάκι που δολοφόνησε ο 46χρονος αστυνομικός.

“Ο φονιάς μας έκαψε, μας σκότωσε την οικογένειά μας” φώναζαν συντετριμμένοι οι συγγενείς, ενώ συγκλονίζει η πληροφορία ότι η 49χρονη γιατρός Ελένη Χερουβείμ και η κορούλα της Μυρτώ, οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία αγκαλιασμένες μέσα σε ένα λευκό φέρετρο.