Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ - ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΥΡΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων των Χριστουγέννων, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Μάλιστα, στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμί...

Μετ' εμποδίων η έξοδος των εκδρομέων - Μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων (pics)




Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων των Χριστουγέννων, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Μάλιστα, στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας στα διόδια των Αφιδνών τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων (μέχρι και τον Άγιο Στέφανο), ενώ ίδια είναι η κατάσταση και στα διόδια της Θήβας.




Πυκνή ροή οχημάτων και στην Αθηνών - Κορίνθου με τα σημαντικότερα προβλήματα να σημειώνονται πριν τα διόδια της Ελευσίνας.
Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί - Πού χρειάζονται αλυσίδες

Στο μεταξύ, προβλήματα σημειώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας από την έντονη χιονόπτωση των τελευταίων ωρών, ενώ νέο κύμα κακοκαιρίας θα κάνει την εμφάνισή του από το βράδυ του Σαββάτου (23/12/2017).

Στην Αττική, κλειστή παραμένει η Περιφερειακή Οδός Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως την Λεωφόρο Διονύσου, η Λεωφόρος Διονύσου, από το γήπεδο Διονύσου μέχρι τον Άγιο Πέτρο, και η Περιφερειακή Πεντέλης - Μάκρης, από την Ανατολή έως το Διόνυσο.
Την ίδια ώρα, μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στη Λεωφόρο Πάρνηθος, από το τελεφερίκ προς το καζίνο, ενώ κλειστά παραμένουν τα λιμάνια στο Λαύριο και τη Ραφήνα.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Τροχαία, προβλήματα παρατηρούνται:


www.newsbomb.gr