Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ NEA ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ-ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Στα Πλαίσια της Περιόδου Εκτάκτου Καταστάσεως δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα υπ.αρ. 695 και 696 διατάγματα 2.766 ά...





Στα Πλαίσια της Περιόδου Εκτάκτου Καταστάσεως δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα υπ.αρ. 695 και 696 διατάγματα

2.766 άτομα που εργάζονταν σε διάφορες υπηρεσίες του δημοσίου, εκδιώκονται.




Μεταξύ αυτών αποβλήθηκαν 245 άτομα από το υπουργείο Δικαιοσύνης και φορείς υπαγόμενους σε αυτό, 12 άτομα από το υπουργείο Οικογενειας και Κοινωνικής Πολιτικής, 45 άτομα από το TÜBİTAK, 53 άτομα από το υπουργεί Κοινωνικών Ασφαλίσεων, 10 άτομα από το ΥΠΕΞ, 19 άτομα από το υπουργείο Εμπορίου, 20 άτομα από το υπουργείο Εσωτερικών και 392 άτομα από το υπουργείο Εθνικής Παιδείας.

Αποβλήθηκαν επίσης 155 από τον Σ.Ξ. , 155 από το Πολεμικό Ναυτικό, 327 από την Γενική Διοίκηση Πολεμικής Αεροπορίας, συνολικά δηλαδή 637 άτομα προσωπικό από τις Τ.Ε.Δ.

360 άτομα εκδιώχθηκαν από την στρατοχωροφυλακή, 621 από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και 4 από το Λιμενικό. Επίσης αφαιρέθηκαν οι βαθμοί από 22 απόστρατους που είτε είχαν συνταξιοδοτηθεί ή είχαν παραιτηθεί, ή είχαν φύγει για άλλον λόγο.

341 άτομα εκδιώχθηκαν από την Γενική Διεύθυνση Θρησκευμάτων. 22 άτομα εκδιώχθηκαν από το Ανώτατο Δικαστήριο.

Έκλεισαν 17 φορείς μεταξύ των οποίων 7 σύλλογοι και 7 ιδρύματα, άνοιξε ένα ίδρυμα που είχε κλείσει παλιότερα, ενώ αποκόπτεται η σχέση με 6 φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό.

Στα πλαίσια επίσης του διατάγματος 115 άτομα επιστρέφουν στις παλιές τους θέσεις τους.
………….

Η Διεύθυνση Αμυντικής Βιομηχανίας υπάγεται πλέον στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Έτσι το προσωπικό εκεί θα διορίζεται με έγκριση του προέδρου της Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δύναται να παραχωρήσει αυτήν του την αρμοδιότητα στον υφυπουργό.
Η Εκτελεστική Επιτροπή Αμυντικής Βιομηχανία θα συνέρχεται στην προεδρία της Δημοκρατίας. Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας θα μετέχουν στην επιτροπή, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου και οι υπουργοί Εσωτερικών και Εθνικής Αμύνης.

……………………

https://www.dha.com.tr
- http://tourkikanea.gr