Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΑΚΕΡΣ «ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ» ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ... ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΛΗΝΟΣ

Προκλήσεις ανόητων με αδιευκρίνιστους στόχους, ήταν το σχόλιο του δημάρχου Στο στόχαστρο ομάδας Τούρκων χάκερς που δρα το τελευτα...







Προκλήσεις ανόητων με αδιευκρίνιστους στόχους, ήταν το σχόλιο του δημάρχου

Στο στόχαστρο ομάδας Τούρκων χάκερς που δρα το τελευταίο διάστημα καταφέρνοντας «χτυπήματα» σε ευρωπαϊκές χώρες, μπήκε η ιστοσελίδα του Δήμου Λέσβου το απόγευμα της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων.







Η ομάδα των Τούρκων χάκερς εξαφάνισε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του Δήμου (www.mytilene.gr), αναρτώντας στη θέση του την τουρκική σημαία, εθνικιστικά συνθήματα αλλά και φωτογραφίες του Κεμάλ Ατατούρκ.




Ο διαχειριστής της σελίδας του Δήμου Λέσβου, ενημερώθηκε για την παραβίαση το βράδυ της Τρίτης, όταν πολίτες προσπάθησαν να συνδεθούν προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για το δήμο, και αντί αυτού, αντίκρισαν την τούρκικη σημαία και το λογότυπο των χάκερς.
Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας αμέσως έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, για να επαναφέρει τα δεδομένα και σήμερα νωρίς το πρωί η σελίδα ήταν και πάλι σε λειτουργία.

Για το παραπάνω περιστατικό δήλωση μέσω του facebook έκανε και ο Δήμαρχος Λέσβου το βράδυ της Τρίτης: «Πριν απο λιγο με πληροφόρησαν πως Τούρκοι που υπογραφούν ως Κεμαλ Ατατουρκ χακαρισαν την ιστοσελίδα του δημου Λεσβου με τούρκικες σημαίες κ.τ.λ Προκλήσεις ανόητων με αδιευκρίνιστους στοχους τι να τους πεις Χριστουγεννιάτικα. Μονο αφου τοσο επιθυμούν τον Ατατουρκ...να τους ευχηθούμε να πανε να τον συναντήσουν σύντομα».