Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»... ΒΙΝΤΕΟ: ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΨΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ...!!!

Μέχρι έξω στους διαδρόμους της Βουλής ακούγονταν οι φωνές της πρώην βουλευτού της Ενωσης Κεντρώων Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, που αν...

«Ντου» της Μεγαλοοικονόμου στο γραφείο Λεβέντη: Δεν έχεις τσίπα, κάνεις τεμενάδες στο Μητσοτάκη (βίντεο)




Μέχρι έξω στους διαδρόμους της Βουλής ακούγονταν οι φωνές της πρώην βουλευτού της Ενωσης Κεντρώων Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, που αν και έχει θέσει εαυτόν εκτός κόμματος, εισέβαλε στα γραφεία του Βασίλη Λεβέντη και άρχισε να κατεβάζει… καντήλια.




Αφορμή για τα «νεύρα» της ανεξάρτητης βουλευτού ήταν η παρουσία του εκπροσώπου της Ενωσης Κεντρώων στο συνέδριο της Νεάς Δημοκρατίας, γεγονός που εκείνη το εξέλαβε ως πρόθεση του Μάριου Λεβέντη, να κατέβει στις εκλογές με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν έχουν τσίπα, τους έβρισα», εξήγησε μετά στους εμβρόντητους δημοσιογράφους που είχαν ακούσει τις φωνές και είχαν συγκεντρωθεί έξω απο τα γραφεία της Ενωσης Κεντρώων. «Κάνει τεμενάδες στον Μητσοτάκη και εξευτελίζει τους βουλευτές», πρόσθεσε.

Και όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν γιατί διαμαρτύρεται, αφού έχει διαγραφεί και αποχωρήσει από την Ενωση Κεντρώων, η κυρία Μεγαλοοικονόμου διευκρίνισε: Ναι έχω διαγραφεί…αλλά το πονάω το κόμμα.