Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΧΛΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ» ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ... ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙ ΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ

Εντελώς φαιδρά χαρακτηρίζει η παράταξη "Γιάννενα Τώρα" όσα προβάλλονται ως δικαιολογίες από την Δημοτική Αρχή για την απόρρ...





Εντελώς φαιδρά χαρακτηρίζει η παράταξη "Γιάννενα Τώρα" όσα προβάλλονται ως δικαιολογίες από την Δημοτική Αρχή για την απόρριψη της πρότασης τοποθέτησης δέντρου στην κεντρική πλατεία!





Οι ισχυρισμοί αφορούσαν τόσο στον χρόνο που κατατέθηκε το αίτημα όσο και στην στατικότητα της πλατείας.

Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» χαρακτηρίζει άδικη και αδικαιολόγητη την απόφαση, αλλά, όπως συμπληρώνει δικαιωματικά δική της... Έτσι δεν θα στήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αποφεύγοντας να εκθέσει σε παράνομη δραστηριότητα το συνεργείο που είχε προσφερθεί να βοηθήσει.

Το ποσό που είχε συγκεντρωθεί για το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα μέλη της, θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

"Το «κατηγορώ» της κοινωνίας και την πανελλήνια χλεύη θα τα υποστεί εξ ολοκλήρου η Δημοτική Αρχή η οποία, για άλλη μια φορά, συμπεριφέρεται με απαράδεκτο και αλαζονικό τρόπο", καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.




Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΑ «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ» ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ»

: Το δημιούργημα των φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών είναι εξαιρετικό αλλά σαφώς δεν μπορεί να υποκαταστήσει τον κλασικό Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο που περιμένουν να δουν τις μέρες αυτές οι συμπολίτες μας. Μπορεί κάλλιστα να τοποθετηθεί μόνιμα στην παραλίμνια περιοχή, όπου υπάρχουν κι άλλα πρωτοποριακά έργα τέχνης, ή σε κάποια άλλη πλατεία του μεγάλου πλέον Καλλικρατικού μας Δήμου.


Δυστυχώς, πρόκειται για άλλη μια απόφαση της παρούσας Δημοτικής Αρχής η οποία ελήφθη χωρίς να υπολογίζεται η άποψη των δημοτών. Και δεν αναφερόμαστε φυσικά μόνο στα δέντρα των περασμένων ετών αλλά και σε πλείστους άλλους τομείς της καθημερινότητας.


Καλούμε τον κ. Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γκόλα να αναλογιστούν την απογοήτευση που προκαλεί ο διάκοσμος της κεντρικής πλατείας στον κόσμο και να επανορθώσουν, τοποθετώντας και ένα στολισμένο έλατο δίπλα στον «Πύργο του Τάτλιν». Δηλώνουμε ότι αν δεν το πράξουν σε εύλογο χρόνο, θα το υλοποιήσει η Παράταξη «Γιάννενα Τώρα».


epiruspost