Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ...ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ «ΓΟΛΓΟΘΑΣ»: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

«Βροχή» φορολογικών υποχρεώσεων έχουν να τακτοποιήσουν οι φορολογούμενοι μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου, αλλιώς θα βρεθούν αντιμέτωποι ...

Ο φορολογικός «Γολγοθάς» του Δεκεμβρίου: Τι πρέπει να πληρώσουμε τις επόμενες ημέρες






«Βροχή» φορολογικών υποχρεώσεων έχουν να τακτοποιήσουν οι φορολογούμενοι μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου, αλλιώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα από το νέο έτος.




Συνολικά πέντε φόροι θα πρέπει να πληρωθούν ως το τέλος του Δεκεμβρίου, επιβεβαιώνοντας ότι ο τελευταίος μήνας του έτους «καίει» εκατομμύρια νοικοκυριά!

1.Τέλη κυκλοφορίας 2017: Οι ιδιοκτήτες οχημάτων καλούνται να καταθέσουν τον οβολό τους για τα τέλη του επόμενου έτους. Τα ειδοποιητήρια πληρωμής των τελών έχουν ήδη αναρτηθεί στο Taxisnet και είναι αμετάβλητα σε σχέση με πέρυσι για τη συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών.

2. ΕΝΦΙΑ: Το Δεκέμβριο θα πρέπει να εξοφληθεί η τέταρτη από τις πέντε δόσεις του φόρου, ύψους 600 εκατ. ευρώ.

3. ΦΠΑ: Έως το τέλος του 2016 επιχειρήσεις και επαγγελματίες θα πρέπει να αποδώσουν ΦΠΑ περίπου 1 δισ. ευρώ.

4. Φόρος εισοδήματος επιχειρήσεων. Μέχρι το τέλος του μήνα οι επιχειρήσεις καλούνται να πληρώσουν την τελευταία δόση του φόρου εισοδήματα για τα κέρδη που είχαν το 2015.

Aυξημένη κίνηση παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες για γονικές παροχές και δωρεές, καθώς πολλοί υπό τον φόβο των τεκμηρίων διαβίωσης μεταβιβάζουν στα παιδιά τους τα ακίνητά τους ή ακόμη και χρηματικά ποσά.


newsbomb.gr