Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ... ΜΕΤΕΘΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΕΥΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ..!!!

Μετατέθηκαν χθες το βράδι ο Διοικητής Ασφαλείας Κομοτηνής ο οποίος αποσπάστηκε σε αστυνομικό τμήμα και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Κρ...

Εθνικό όνειδος: Με απαίτηση του Κ.Γαβρόγλου μετατέθηκαν οι αξιωματικοί που ερευνούσαν τους εξτρεμιστές της μειονότητας




Μετατέθηκαν χθες το βράδι ο Διοικητής Ασφαλείας Κομοτηνής ο οποίος αποσπάστηκε σε αστυνομικό τμήμα και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Κρατικής Ασφαλείας στην Τροχαία οι οποιοι χειρήστηκαν την γνωστή υπόθεση διερεύνησης του αν υπάρχει διδακτικό προσωπικό του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου με επιστημονικό αντικείμενο – πεδίο – ειδικότητα, που σχετίζεται με το ζήτημα της χρήσης του όρου “τουρκική μειονότητα”.




Σημειώνεται ότι ο πρώην πλέον Διοικητής Ασφαλείας είχε χτυπηθεί πριν από 15 μήνες στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής από αναρχικούς, μετά την πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως αγαπητό άτομο στην κοινωνία της Κομοτηνής.

Οι δύο αξιωματικοί πλήρωσαν το «μάρμαρο» επειδή έπραξαν το καθήκον τους για να διερευνήσουν τους εξτρεμιστές της μουσουλμανικής μειονότητας που επιχειρούν να επιβάλλουν τον όρο «τουρκική»


Η απομάκρυνσή τους έγινε κατόπιν απαιτήσεως του υπουργείου Παιδείας και πρόκειται για εθνικό όνειδος.