Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ! ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ... ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ!

Φριχτό θάνατο βρήκε η 22χρονη Bethany Lynn Stephens. Την έφαγαν ζωντανή τα δύο σκυλιά της. Οι αρχές απέκλεισαν ενδεχόμενο εμπλοκής σ...





Φριχτό θάνατο βρήκε η 22χρονη Bethany Lynn Stephens. Την έφαγαν ζωντανή τα δύο σκυλιά της.
Οι αρχές απέκλεισαν ενδεχόμενο εμπλοκής στον θάνατο της 22χρονης Bethany Lynn Stephens από τη Βιρτζίνια. Της επιτέθηκαν τα δύο pit bull της.




Τα δύο σκυλιά, όπως ανέφερε ο σερίφης James Agnew, δεν είχαν ανατραφεί για μάχες. Θανατώθηκαν το Σάββατο, δύο ημέρες μετά τη φριχτή επίθεση στην Bethany Lynn Stephens.

«Απο τα στοιχεία που βρήκαμε στο σημείο, δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν δολοφονική ενέργεια. Είχαμε αρκετούς μάρτυρες που μίλησαν και μπορέσαμε να βάλουμε τα γεγονότα σε χρονοδιάγραμμα».




Ο James Agnew δήλωσε ότι οι ερευνητές διεξάγουν ακόμα εγκληματολογικές εξετάσεις και ανακρίνουν μάρτυρες. Το πτώμα της Bethany βρέθηκε σε δασώδη περιοχή του Goochland την Πέμπτη.

Αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα
Οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Τα σκυλιά της επιτίθονταν ακόμα. Είχε υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς και ήταν ήδη νεκρή. Βρήκαν τα σκυλιά να τρώνε τα πλευρά της. Δεν ήξεραν ακόμα αν θα τα σκοτώσουν ή θα προσπαθήσουν να τα πιάσουν.

Φίλος της Bethany τους βοήθησε να πιάσουν τα σκυλιά και τα μετέφεραν στο Goochland County Animal Control όπου και θανατώθηκαν.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να πούμε με σιγουριά τι προκάλεσε την επίθεση». Οι αρχές δεν πιστεύουν ότι συμμετείχε μεγαλύτερο ζώο στην επίθεση.

«Ο ιατροδικαστής κατέστησε σαφές ότι δεν ήταν μεγάλο ζώο στην επίθεση γιατί δεν είχε τέτοια τραύματα στο κρανίο. Υπήρχαν επίσης μικρές γρατζουνιές στο σώμα της που ταιριάζουν με μικρό ζώο και ένα ζώο όπως η αρκούδα».

Πηγή: Nydailynews