Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΛΥΓΜΟΥΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΕΣΚΕΝΗ - ΒΙΝΤΕΟ

Ράγισαν καρδιές σήμερα το μεσημέρι στο τελευταίο αντίο συγγενών, φίλων, συναδέλφων και πολιτικών στο δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη, ...






Ράγισαν καρδιές σήμερα το μεσημέρι στο τελευταίο αντίο συγγενών, φίλων, συναδέλφων και πολιτικών στο δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από ανακοπή την Κυριακή, λίγες ώρες μετά τη βάφτιση του παιδιού του.



Βαθιά συγκινημένος ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν πήρε τον λόγο για να εκφωνήσει επικήδειο, ο οποίος μέσα σε λυγμούς είπε «Βασίλη δεν θα αφήσουμε την οικογένειά σου ούτε στιγμή μόνη της. Μην ανησυχείς. Καλό ταξίδι φίλει».

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Γλυφάδα βρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Σταμάτης Μαλέλης, η Σία Κοσιώνη, η Άννα Μπουδούκου για να αποχαιρετήσουν τον δημοσιογράφο. Παρόντες ήταν επίσης και συνάδελφοί του από όλα τα μέσα στα οποία εργάστηκε.

Όλοι τον αποχαιρέτησαν με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα τη στιγμή που το φέρετρό του έβγαινε από την εκκλησία.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ: