Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΦΟΝΙΑ, ΜΑΣ ΕΚΑΨΕΣ»: ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Αγίων Αναργύρων παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο - Βουβός π...

«Φονιά, μας έκαψες»: Θλίψη και οργή στις κηδείες των θυμάτων του αστυνομικού




Στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Αγίων Αναργύρων παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο - Βουβός πόνος για τις τρεις ψυχές που χάθηκαν – «Μας έκαψες φονιά» φωνάζουν οι συγγενείς των θυμάτων.

Ολοκληρώνεται σήμερα, Τετάρτη (20/12) η τελευταία πράξη του δράματος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Ο πόνος είναι βουβός. Οι Άγιοι Ανάργυροι πενθούν για το θάνατο των τριών αθώων ψυχών που σκότωσε ο 46χρονος αστυνομικός, Χρήστος Ζαπαντιώτης.




Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Αγίων Αναργύρων για να πουν το «τελευταίο αντίο» στη σύζυγο, την κόρη και την πεθερά του αστυνομικού.

«Ο φονιάς μας σκότωσε την οικογένειά μας»

«Φονιά μας έκαψες. Μας σκότωσε την οικογένειά μας» φωνάζουν συγγενείς των τριών θυμάτων του 46χρονου αστυνομικού, ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του, την πεθερά του, το παιδί του και λίγο αργότερα αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του περίστροφο.
Η σορός του αστυνομικού μεταφέρθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αιτωλοακαρνανία. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στο χωριό Πατιόπουλο Αμφιλοχίας.

Η σοκαριστική τροπή στο τριπλό φονικό

Η υπόθεση της τριπλής δολοφονίας συνεχίζει να συγκλονίζει το Πανελλήνιο καθώς έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας.
Από το βράδυ της Δευτέρας (18/12), οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν την εκδοχή ο αστυνομικός να ξεκλήρισε την οικογένειά του για ένα σπίτι. Την ίδια ώρα διάφορες μαρτυρίες από το συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον κάνουν λόγο για έγκλημα πάθους, ενώ μία μαρτυρία έκανε λόγο και για τη σχέση του δράστη με την πεθερά του, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάρτυρα, «δηλητηρίαζε» τη σχέση του 46χρονου με την κόρη της.
Τα αποτελέσματα της νεκροτομής στα τέσσερα πτώματα, του 46χρονου αρχιφύλακα, δράστη και αυτόχειρα, καθώς και της συζύγου του, του παιδιού και της πεθεράς, αναμένονται από την Ασφάλεια Αττικής, για να φωτιστεί, τυπικά, το σκηνικό του θανάτου και να πέσει οριστικά η αυλαία της φοβερής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στην οδό Ευρυπίδου, στους Αγίους Αναργύρους.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, έχουν αρχίσει να παίρνουν καταθέσεις από τους συγγενείς των θυμάτων και του δράστη, προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα της τραγωδίας και να κλείσει ο φάκελος της υπόθεσης, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι συγγενείς του δράστη και αυτόχειρα, λένε ότι η πεθερά του ήταν αντίθετη στο γάμο της κόρης της, γιατρού ρευματολόγου και απαξίωνε διαρκώς τον γαμπρό της.

Επίσης, λένε ότι υπήρχε κόντρα ανάμεσα στον αρχιφύλακα και την πεθερά, επειδή αυτός της ζητούσε να γράψει στην κόρη της το διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο, ώστε να μεταφέρει εκεί το ιατρείο της για να είναι κοντά στο παιδί και αυτό έκανε ακόμα μεγαλύτερη την ένταση που ήδη υπήρχε.

newsbomb.gr