Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΥΤΙ - ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ! - BINTEO

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Υεμένη - Αντάρτες Χούτι δολοφόνησαν τον πρώην πρόεδρο της χώρας Άλι Αμπντάλα Σάλεχ - Έδωσαν στη δημοσ...






Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Υεμένη - Αντάρτες Χούτι δολοφόνησαν τον πρώην πρόεδρο της χώρας Άλι Αμπντάλα Σάλεχ - Έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο που τον δείχνουν νεκρό - Αρχικά είχε διαψευστεί η πληροφορία πως ο Σάλεχ ήταν νεκρός - Οι Χούτι υποστηρίζουν πως έχουν αναλάβει τον έλεγχο της πρωτεύουσας, Σαναά - Τουλάχιστον 125 οι νεκροί από τις συγκρούσεις των τελευταίων έξι ημερών




Νεκρός μετά από επίθεση ανταρτών Χούτι ο πρώην πρόεδρος της χώρας, Άλι Αμπντάλα Σάλεχ. Η κατάσταση στην Υεμένη βρίσκεται εκτός ελέγχου, με τους αντάρτες (που υποστηρίζονται από το Ιράν) να ισχυρίζονται ότι έχουν υπό τον έλεγχό τους την πρωτεύουσα, Σαναά.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Αρχικά, επικράτησε θρίλερ με την τύχη του πρώην προέδρου της Υεμένης. Η πληροφορία πως ο Σάλεχ ήταν νεκρός μετά από βομβιστική επίθεση στο σπίτι του, διαψεύστηκε. Την είδηση του θανάτου του, μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός των Χούτθ. Όμως εκπρόσωπος του κόμματος του Σάλεχ, υποστήριξε ότι ο πρώην πρόεδρος ζει και εξακολουθεί να ηγείται των δυνάμεών του στις συγκρούσεις με τους Χούτι στην πρωτεύουσα Σαναά.


Ο Σάλεχ σε παλιότερη φωτογραφία του – Φωτογραφία Reuters
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ!

Βόμβα στο σπίτι του Σάλεχ





Οι Χούτι, αντάρτες που υποστηρίζονται και εξοπλίζονται από το Ιράν, ανατίναξαν το σπίτι του πρώην προέδρου της Υεμένης. Από την ώρα της βομβιστικής επίθεσης στο σπίτι του, ήταν άγνωστο που βρισκόταν ο πρώην πρόεδρος.

Η είδηση του θανάτου του ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών της Υεμένης, το οποίο βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Χούτι. Την είδηση του θανάτου του μετέδωσε και το ραδιόφωνο του υπουργείου Εσωτερικών.

Σύμφωνα, πάντως, με ιρανικά ΜΜΕ, ο Σάλεχ σκοτώθηκε ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την πόλη Μααρίμπ.

Με στόχο να αποδείξουν ότι δολοφόνησαν τον Σάλεχ, οι Χούτι έδωσαν στη δημοσιότητα video και φωτογραφίες από το άψυχο σώμα του, τυλιγμένο σε κουβέρτες, πάνω στην καρότσα ενός φορτηγού.

Υπάρχει επίσης και το video που τον δείχνει νεκρό στην καρότσα ενός φορτηγού.