Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ... ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ...

Χρειάστηκε, μάλιστα, να σηκωθεί από τη θέση του ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Παπαδάκης προκειμένου τελικά να μην υπάρξει χει...





Χρειάστηκε, μάλιστα, να σηκωθεί από τη θέση του ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Παπαδάκης προκειμένου τελικά να μην υπάρξει χειροδικία, καθώς σε κάποια στιγμή οι δύο άνδρες έφτασαν σχεδόν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.




Τα πνεύματα άρχισαν να οξύνονται όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε προκαλέσει σάλο με τις νουθεσίες του στη δήμαρχο Μάνδρας ενώ η περιοχή θρηνούσε 19 νεκρούς, αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη «μπιφτεκά».

«Είσαι ο μεγαλύτερος «μπιφτεκάς» της πολιτικής. Εκεί που γλύφεις τώρα, κάποτε έφτυνες» ανέβασε τους τόνους ο κ. Κωνσταντινέας. Αυτό, όμως, που προκάλεσε την έκρηξη του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν η εμπλοκή στη διαμάχη της συζύγου του και τα υπονοούμενα που άφησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «έχετε φιλοσοφία dancing with the stars».

«Η υπομονή μου έχει και τα όριά της. Θα προσβάλει τη γυναίκα μου για το σόου στον ΑΝΤ1;» απάντησε σε πρώτη φάση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας δεν πήρε πίσω τη φράση που έθιξε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ αλλά συνέχισε ζητώντας απαντήσεις για το ΚΕΕΛΠΝΟ κ.α.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήρθε αμέσως μετά σε υψηλούς τόνους: «Χαρίζω το ήθος που ακούσατε σε όσους ψήφισαν αυτόν τον άνθρωπο να έρθει στη Βουλή. Όταν είσαι ο άνθρωπος που όλη η Ελλάδα είδε να χορεύει στην Πάολα με 23 νεκρούς και μετά να πηγαίνεις στο ΣΚΑΙ και να κάνεις μαθήματα στη δήμαρχο, το να κάνεις σε μένα υποδείξεις σε θέματα ήθους πάει πολύ. Όταν είσαι σε ένα κόμμα που έχει κάνει κοροϊδία στο λαό για τους πλειστηριασμούς, να μιλάς σε μένα για ανακολουθίες στην πολιτική θα πέσουν τα φώτα να μας πλακώσουν. Όταν μιλάς για κοινό πόθεν έσχες, ενώ ο Τσίπρας δεν έχει κάνει ποτέ με τη σύζυγό του. Είστε οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες».

Αντί απάντησης ο Πέτρος Κωνσταντινέας εμφάνισε από τα χαρτιά του μια φωτογραφία και κραδαίνοντάς την άρχισε να λέει «εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους. Είμαι λαϊκό παιδί. Δες τη φωτογραφία που ήσουν λιάρδα με τη γυναίκα σου».




Η κίνηση αυτή και όσα έλεγε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος με μια κίνηση κατέβασε τη φωτογραφία από τα χέρια του συνομιλητή του. «Πήγα εγώ όταν είχε νεκρούς; Είχε νεκρούς τότε; Στους νεκρούς πάνω πήγες» με τον Γιώργο Παπαδάκη να σηκώνεται από τη θέση του για να χωρίσει τους δύο βουλευτές.

«Ηρέμησε, εγώ δεν φοβάμαι» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ δεν σε φοβάμαι, νομίζεις δεν ξέρει η Ελλάδα τι ήσουν; Εγώ δεν έβγαλα φωτογραφία γιατί πήγε στην Πάολα, πολιτική ήταν η κριτική μου» απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. «Πρέπει να δεις τι γράφει για μένα στο twitter» επιχείρησε να δικαιολογηθεί για την κίνησή του με τη φωτογραφία ο Πέτρος Κωνσταντινέας χωρίς οι τόνοι να πέφτουν.