Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΥΓΝΩΜΗ, ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ» ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΕΣΚΕΝΗ Η ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΧΡΗΣΤΡΙΑ «ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΑ»

ΤΗ ΛΕΝΕ «ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΑ» ΚΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 44ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΕΣΚΕΝΗ... ΑΙΣΧΟΣ! ...









ΤΗ ΛΕΝΕ «ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΑ» ΚΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 44ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΕΣΚΕΝΗ... ΑΙΣΧΟΣ!


Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στα social media ανάρτηση χρήστριας σχετικά με τον θάνατο του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη.





«Δεν μπορώ να πω ότι λυπάμαι που πέθανε. Ξεγέλασε μια ολόκληρη χώρα με τα ψέμματά του, ήταν υποχείριο της εγχώριας τρόικας και συνέβαλε και αυτός να αυτοκτονήσουν πολλοί Έλληνες. Καθάρισε η ζωή μας από έναν ...π....άνθρωπο» έγραψε για τον εκλιπόντα η εν λόγω χρήστρια, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από άλλους χρήστες και να κατεβάσει την αρχική της ανάρτηση.


Σε tweet της που ακολούθησε αργότερα, ζήτησε συγγνώμη, γράφοντας πως «παρασύρθηκε από τις πολιτικές κρίσεις και κριτικές».






ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ..
Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ
ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΕΣΚΙΝΗ ..ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ .
ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ— ANTONIA METAXA (@ANTONIAMETAXA) 17 Δεκεμβρίου 2017