Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ... ΠΕΡΑΣΤΙΚΗ ΣΩΖΟΥΝ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Αν είχαν αργήσει λίγα λεπτά το μωράκι θα είχε πεθάνει σίγουρα από ασφυξία Τη συγκινητική στιγμή που περαστικοί έσωσαν από βέβαιο θ...






Αν είχαν αργήσει λίγα λεπτά το μωράκι θα είχε πεθάνει σίγουρα από ασφυξία

Τη συγκινητική στιγμή που περαστικοί έσωσαν από βέβαιο θάνατο ένα νεογέννητο μωράκι, το οποίο είχε εγκαταλειφθεί στο δρόμο τυλιγμένο σε πλαστικές σακούλες, κατέγραψε ένας από τους σωτήρες του βρέφους στις Φιλιππίνες, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.





Σύμφωνα με την Daily Mail, το μωράκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο πλαϊνό καλάθι μιας μοτοσικλέτας τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην πόλη Καλουκάν.

Το νεογέννητο πρέπει να είχε γεννηθεί λίγη ώρα πριν, αφού ήταν ακόμα καλυμμένο με αίματα από τον τοκετό και είχε το ομφάλιο λώρο ακόμα στο κορμάκι του.
Μια παρέα που επέστρεφε από ένα πάρτι γενεθλίων άκουσε το γοερό κλάμα του και ευτυχώς κατάφερε να εντοπίσει το μικροσκοπικό πλάσμα έγκαιρα, προτού πεθάνει από ασφυξία από τις πλαστικές σακούλες που ήταν τυλιγμένο. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο που παρέλαβε το μωράκι.

Όπως είπαν σε τοπικά ΜΜΕ οι γιατροί που το εξέτασαν, το νεογέννητο προσπαθούσε απεγνωσμένα να ανασάνει για αρκετή ώρα μέσα από το πλαστικό που κάλυπτε το στοματάκι του. Το οξυγόνο που λάμβανε ήταν πολύ περιορισμένο και, εάν οι περαστικοί σωτήρες του είχαν αργήσει να το βρουν έστω και λίγα λεπτά, ο θάνατός του θα ήταν βέβαιος.



protothema