Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ... ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

Ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι το αυτοκίνητό του ξέφυγε από την πορεία του στον Ομπλό με αποτέλεσμα να βρεθεί το μισό στο δ...






Ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι το αυτοκίνητό του ξέφυγε από την πορεία του στον Ομπλό με αποτέλεσμα να βρεθεί το μισό στο δρόμο και το άλλο μισό στο γκρεμό! Ο οδηγός, σοκαρισμένος είπε ότι κατάφερε και βγήκε απο το αυτοκίνητο και αμέσως, αστυνομικοί ξεκίνησαν για το σημείο.




Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο που τους είχε πει ο οδηγός, δεν τον βρήκαν. Στην προσπάθεια τους να επικοινωνήσουν πάλι μαζί του, αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν απαντούσε στο τηλέφωνο του.

Δύο πυροσβέστες, τρεις άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ , αστυνομικοί αλλά και ένας φίλος του άνδρα που πήγαν στο σημείο, «χτένισαν» την ευρύτερη περιοχή της Ιεράς Μονης Ομπλού. Ο φίλος του ανέφερε ότι ο άνδρας συνηθίζει να πηγαίνει εκεί για κυνήγι.

Τελικά, ο κηνυγός εντοπίσηκε στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράς Μονής Ομπλού. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του αλλά βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ. Δεν κρίθηκε απαραίτητο να πάει στο σημείο ασθενοφόρο.

Πηγή: PatrasTimes