Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΑ ΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ «ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΤΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ!

Πρόκειται για τη δεύτερη κλοπή της κούκλας που αναπαριστά το «Θείο Βρέφος» μέσα σε λίγες ημέρες Η περίοδος των Χριστουγέννων έγινε....





Πρόκειται για τη δεύτερη κλοπή της κούκλας που αναπαριστά το «Θείο Βρέφος» μέσα σε λίγες ημέρες

Η περίοδος των Χριστουγέννων έγινε... Μεγάλη Παρασκευή για το νεογέννητο Ιησού στη Λάρισα! Μετά την πυρκαγιά που κατέστρεψε την φάτνη στην κεντρική πλατεία της πόλης και την κλοπή του ομοιώματός του όταν αποκαταστάθηκε η σκηνή της Γέννησης, άγνωστοι έκλεψαν ξανά το «Θείο Βρέφος»!






Η δεύτερη κλοπή της κούκλας που αναπαριστά το «Θείο Βρέφος» μέσα σε λίγες ημέρες, προκάλεσε αίσθηση στους κατοίκους οι οποίοι πήγαν το πρωί της Παρασκευής τα παιδιά τους να δουν από κοντά τη φάτνη που βρίσκεται κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για “δουλειά” του ίδιου που είχε κλέψει το πρώτο ομοίωμα, ανήμερα των Χριστουγέννων.




Τα ομοιώματα είχαν κατασκευαστεί από τον Δημοτικό Κουκλοθίασο «Τιριτόμπα» με τη συμμετοχή εθελοντών, μετά την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στις αρχές Δεκεμβρίου και είχε καταστρέψει ολοσχερώς τη φάτνη και τα αρχικά ομοιώματα.
Μετά τη νέα κλοπή, που αγγίζει τα όρια της... μανίας, ο Δήμος ξεκίνησε διεργασίες για μια ακόμη αντικατάσταση του «Θείου Βρέφους» με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα μείνει στη θέση του!