Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ...!!! ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠ΄ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ - ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ - «ΦΡΑΓΜΕΝΕΣ» ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ - ΒΙΝΤΕΟ

ια μία ακόμη Τετάρτη οι πλειστηριασμοί βρίσκονται στο... κύριο πιάτο της επικαιρότητας - Ολοένα και περισσότερος κόσμος που θέλει να ...





ια μία ακόμη Τετάρτη οι πλειστηριασμοί βρίσκονται στο... κύριο πιάτο της επικαιρότητας - Ολοένα και περισσότερος κόσμος που θέλει να διαμαρτυρηθεί για τους πλειστηριασμούς -ηλεκτρονικούς και μη- συγκεντρώνεται όσο περνά η ώρα, στο Ειρηνοδικείο - Η πρώτη ένταση είναι γεγονός! Δύο συμβολαιογράφοι που επιχείρησαν να μπουν απωθήθηκαν - Εμπόλεμη ζώνη θυμίζουν τα δικαστήρια! Κλούβες, δεκάδες αστυνομικοί και... λαμαρίνες έχουν "φράξει" την είσοδο! - Ποιοι πλειστηριασμοί θα γίνουν κανονικά σήμερα - Εκτός απροόπτου πάντα... - Δείτε εικόνες από το σημείο



Πλειστηριασμοί και… Τετάρτη έχουν γίνει εδώ και εβδομάδες έννοιες σχεδόν ταυτόσημες. Ή για να ακριβολογούμε οι… προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί. Διότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει μόνο ηλεκτρονικοί, αφού οι συνεχείς διαδηλώσεις και οι αποφάσεις των συμβολαιογράφων για αναβολές, έχουν κάνει την διαδικασία να κινείται με… ρυθμούς χελώνας.

Κι εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ζήτημα έχει -εκτός φυσικά απο κοινωνική- μεγάλη πολιτική σημασία. Διότι οι Θεσμοί κάνουν ασφυκτικό πρέσινγκ στην κυβέρνηση ώστε να «τρέξουν» οι πλειστηριασμοί. Ένα μέτρο που αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση.

Κανονικά οι πλειστηριασμοί μεταξύ ιδιωτών
Σήμερα, λοιπόν, Τετάρτη 13.12.2017, το Ειρηνοδικείο στην οδό Λουκάρεως βρίσκεται στο προσκήνιο. Εκεί έχει ξεκινήσει και συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος από το μεσημέρι.

click4more
Πλειστηριασμοί: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Πειραιά
Η περιοχή βέβαια, μετά από όλα όσα έχουν γίνει τις προηγούμενες εβδομάδες, θυμίζει «εμπόλεμη ζώνη». Πολλές κλούβες, πολλοί αστυνομικοί και λαμαρίνες να φράζουν την είσοδο.

Εδώ να σημειώσουμε πως οι συμβολαιογράφοι αποφάσισαν χθες αναβολή των πλειστηριασμών (σ.σ. διαβάστε στην συνέχεια του κειμένου την ανακοίνωσή τους). Αυτό όμως δεν σημαίνει πως σήμερα δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί.

Κι αυτό διότι στην ανακοίνωση υπήρχε η διευκρίνιση πως η αναβολή αφορά σε πλειστηριασμούς «με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τους Δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία«. Αντιθέτως, «οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και αυτοί που αφορούν επισπεύδοντες ιδιώτες θα διεξαχθούν κανονικά«.

Έδιωξαν ήδη δύο συμβολαιογράφους!




Δείτε τις πρώτες εικόνες από το Ειρηνοδικείο




Στο σημείο για μία ακόμη φορά βρίσκεται και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, εκπροσωπώντας την Λαϊκή Ενότητα.