Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ...!!! ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Επί ποδός βρίσκεται το σύνολο του προσωπικού των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, ημέρα μ...






Επί ποδός βρίσκεται το σύνολο του προσωπικού των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, ημέρα μνήμης για τη δολοφονία του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008 στα Εξάρχεια απο τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα.




Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, έχουν "κοπεί" άδειες και ρεπό με το μεγαλύτερο μέρος των αστυνομικών δυνάμεων να βρίσκεται στο δρόμο, για τη εφαρμογή των αυστηρών μέτρων ασφαλείας για την αποτροπή πρόκλησης επεισοδιών, με αφορμή την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και στην Πάτρα.
Αστακός το Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η πορεία για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, στην οποία συμμετέχουν 300 και πλέον άτομα. Κλούβα των ΜΑΤ έχει τοποθετηθεί στη συμβολή των οδών Ερμού και Καραϊσκάκη. Αστυνομικές δυνάμεις παρατεταγμένες επί της Ερμού. Στο τέλος της πορείας βρίκονται δυο ομάδες αντιεξουσιαστών.
Νεότερη Ενημέρωση: Με τη χρήση πυροσβεστήρων κατέσβησαν αστυνομικοί τις φωτιές που προκλήθηκαν απο τη ρίψη μολότοφ επί της οδού Ερμού στο κέντρο της Πάτρας. Αποφεύχθη ο κίνδυνος να γίνουν παρανάλωμα του πυρός σταθμευμένα οχήματα και δίκυκλα.




tempo24