Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...: ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ (ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ) ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ... ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ»

Σύμφωνα με σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η επίθεση εναντίον του Νίκου Μαζιώτη έγινε μέσα στο κελί του. Στην επίθεση συμμετείχαν ...





Σύμφωνα με σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η επίθεση εναντίον του Νίκου Μαζιώτη έγινε μέσα στο κελί του. Στην επίθεση συμμετείχαν περίπου 10 κρατούμενοι. Από αυτούς 2-3 ήταν περισσότεροι ενεργοί από τους υπόλοιπους.




Ο Νίκος Μαζιώτης δέχτηκε χτυπήματα κυρίως στο κεφάλι, τα πλευρά αλλά και μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα. Περίπου 10 κρατούμενοι του επιτέθηκαν.

Η επίθεση πάντως -όπως αναφέρει η ιστοσελίδα- δεν ολοκληρώθηκε γιατί παρενέβησαν Κούρδοι και Τούρκοι κρατούμενοι. Μάλιστα αμέσως ενημέρωσαν και τον αλληλέγγυο κόσμο εκτός των τειχών της φυλακής σχετικά με την επίθεση.

Ο Νίκος Μαζιώτης νοσηλεύεται με πολλά τραύματα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Υπενθυμίζεται πως εδώ και 36 ημέρες κάνει απεργία πείνας.

Πηγή: iefimerida.gr