Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!! 94ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΕ Η ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ... ΕΙΧΕ ΔΑΓΚΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ!

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της καταγγελίας του 94χρονου παππού από κοινότητα της Πάφου σε βάρος οικιακής βοηθού. Ο παρ...






Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της καταγγελίας του 94χρονου παππού από κοινότητα της Πάφου σε βάρος οικιακής βοηθού.

Ο παραπονούμενος στην κατάθεση του στην Αστυνομία έκανε λόγο για βιασμό του ενώ συμφωνα με πληροφορίες του PafosPress ο ηλικιωμένος έφυγε από το Νοσοκομείο με τραύματα στα γεννητικά όργανα και τις θηλές μετά από δάγκωμα καθώς και μώλωπες και εκδότες σε όλο το χέρι.




Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διερευνά υπόθεση επίθεσης κατά ηλικιωμένου με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης. Για την υπόθεση, η Αστυνομία προχώρησε ήδη στη σύλληψη της 38χρονης οικιακής βοηθού προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 94χρονος κατήγγειλε ότι χθες η αλλοδαπή οικιακή βοηθός του, του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να του προκαλέσει πραγματική σωματική βλάβη, τραυματίζοντας τον σε διάφορα σημεία του σώματος του, όπως γράφει το αστυνομικό ανακοινωθέν.

Ο ηλικιωμένος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση, ενώ η 38χρονη αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου για την έκδοση διατάγματος κράτησης της προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.


pafospress