Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ... ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΓΙΑ 72ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Αίσθηση από τη νέα ληστεία στην Πρέβεζα, που μετράει τις πληγές της από την κακοκαιρία. Θύμα μια άτυχη γυναίκα... Σε εξέλιξη βρίσκ...





Αίσθηση από τη νέα ληστεία στην Πρέβεζα, που μετράει τις πληγές της από την κακοκαιρία. Θύμα μια άτυχη γυναίκα...


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων, μέχρι στιγμής δραστών, που διέπραξαν ληστεία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε σπίτι στις Παπαδάτες Πρέβεζας.




Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε σπίτι 72χρονης και αφού την ακινητοποίησαν με την απειλή σωματικής βίας, αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα και ένα κινητό τηλέφωνο.
«Βουλιάζει» η Πρέβεζα από την κακοκαιρία

Πολλά και μεγάλα είναι τα προβλήματα που έχουν προκύψει σε μεγάλο μέρος του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στα Ριζά, όπου ο παραλιακός δρόμος κάτω από την Γέφυρα της Δέσπως έχε υποστεί σοβαρή καθίζηση.

Επίσης μεγάλες ποσότητες λάσπης έχουν καλύψει το οδόστρωμα στην παραλία Λούτσας – Βράχου. Η κακοκαιρία εξαφάνισε δρόμο στο Καστρί Πρέβεζας, όπως επίσης και πολλά χωράφια στην περιοχή.