Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 70ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ! 29ΧΡΟΝΗ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ!

Η 29χρονη συνελήφθη και αύριο θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο Δραματική ανατροπή προέκυψε πριν από λίγο στην υπόθεση του θανάτου 70χρονου...





Η 29χρονη συνελήφθη και αύριο θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο
Δραματική ανατροπή προέκυψε πριν από λίγο στην υπόθεση του θανάτου 70χρονου σε γηροκομείο της Λεμεσού στη Κύπρο.






Αν και το μεσημέρι είχε ανακοινωθεί ότι ο 70χρονος δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό, τα βίντεο του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης αποκάλυψαν ότι δεν υπήρξε δολοφονία αλλά τραγικός χειρισμός από 29χρονη γυναίκα από τη Σρι Λάνκα που εργαζόταν παράνομα στο γηροκομείο.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο ο 70χρονος είχε πέσει στο πάτωμα και η 29χρονη προσπάθησε να τον σηκώσει τραβώντας τον από τη μπλούζα. Το πιθανότερο είναι να τον έπνιξε καθώς η μπλούζα έσφιγγε το λαιμό του σαν θηλιά. Η αλλοδαπή δεν είπε τίποτα σε κανέναν και προσπάθησε να συνεφέρει τον 70χρονο με οξυγόνο. Λόγω του ότι εργαζόταν παράνομα δεν έγινε αναφορά στη παρουσία της και έτσι προκλήθηκε τεράστια αναστάτωση αφού τα στοιχεία έδειχναν δολοφονία. Η 29χρονη συνελήφθη και αύριο θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο.