Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μ@Λ@ΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΥΤΟ... Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΠΙΝΚ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η «ΑΦΥΛΗ» 6ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

«Είμαστε ένα σπιτικό χωρίς ταμπέλες» είπε η γνωστή τραγουδίστρια, Pink, η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, μια κόρη 6 ετών και ένα αγορ...






«Είμαστε ένα σπιτικό χωρίς ταμπέλες» είπε η γνωστή τραγουδίστρια, Pink, η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, μια κόρη 6 ετών και ένα αγοράκι 11 μηνών.




Η 38χρονη τραγουδίστρια αποφεύγει τις λέξεις «αγόρι» και «κορίτσι», αφού αποφάσισε να μεγαλώσει τα παιδιά της με «ουδέτερο φύλο» για να μπορέσουν εκείνα να επιλέξουν στο μέλλον την ταυτότητα τους.

Ένας από τους λόγους που την έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση, είναι η δήλωση που της έκανε η κόρη της, Γουίλοου, ότι «θέλει στο μέλλον να παντρευτεί μια γυναίκα από την Αφρική» και να την «φέρει στο σπίτι για να μείνουν όλοι μαζί».

«Εγώ την απάντησα απλά: Εντάξει, αλλά να μου υποσχεθείς ότι θα με μάθετε να μαγειρεύω αφρικανικά φαγητά», επισήμανε η Pink, προσθέτονας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα της έλεγε ότι δεν μπορεί να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα.