Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΝΤΡΕΣ... ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 61ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο 35ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ!

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και όπλα Σε έναν συνταξιούχο συνάδελφό τους και το γιο του πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ν...





Στην κατοχή τους βρέθηκαν και όπλα

Σε έναν συνταξιούχο συνάδελφό τους και το γιο του πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν συγκέντρωσαν αποδείξεις ότι εμπλέκονται σε συστηματική διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, βρήκαν στην κατοχή τους και ένα τυφέκιο «Καλάσνικοφ»!





Η επιχείρηση των αστυνομικών εκτυλίχθηκε στην αγροτική περιοχή Καστρίτσα των Ιωαννίνων, όπου εντοπίστηκαν ο 61χρονος απόστρατος που έχει υπηρετήσει σε διάφορες υπηρεσίες της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης μαζί με τον 35χρονο γιο του. Στην κατοχή τους, στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του 61χρονου, στα σπίτια τους και σε μια αποθήκη που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν κρυμμένα πέντε δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους οκτώ κιλών και 550 γραμμαρίων και το πολεμικό τυφέκιο με ξιφολόγχη και με ένδεκα φυσίγγια στον γεμιστήρα.
Το όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη το αυτοκίνητο, τρία βάζα και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 190 γραμμαρίων, ένα ακόμη πολεμικό φυσίγγιο, δύο τσιγαριλίκια, πλήθος νάιλον συσκευασίες και επτά κινητά. Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που τους άσκηε δίωξη για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράνομη οπλοκατοχή.