Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΡΕΙΑΝΟ... ΑΓΟΡΑΣΕ 5 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΕ 5 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!

Σε μια πολύ όμορφη ενέργεια προχώρησε ένας φίλαθλος του Άρη ο οποίος αγόρασε πέντε εισιτήρια διαρκείας για την Οικογενειακή Κερκίδα, σ...




Σε μια πολύ όμορφη ενέργεια προχώρησε ένας φίλαθλος του Άρη ο οποίος αγόρασε πέντε εισιτήρια διαρκείας για την Οικογενειακή Κερκίδα, στη Θύρα 1 και ζήτησε να δοθούν μετά από κλήρωση σε πέντε άνεργους γονείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:





"Οι φίλοι του ΑΡΗ δείχνουν συνεχώς την αγάπη τους για την ομάδα κι όταν αυτή συνδυάζεται με την ανθρωπιά, τότε το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι συγκινητικό. Ένας φίλαθλος της ομάδας μας, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, προέβη σε μια ξεχωριστή και σπουδαία κίνηση, αγοράζοντας πέντε εισιτήρια διαρκείας για την Οικογενειακή Κερκίδα, στη Θύρα 1 και ζήτησε να δοθούν μετά από κλήρωση σε πέντε άνεργους γονείς, που μπορούν να έρχονται στο "Nick Galis Hall" μαζί με το παιδί τους (θα πρέπει να είναι ηλικίας 6-12 ετών). Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε δεν θα μπορούσε παρά να υλοποιήσει την επιθυμία του.

Από σήμερα (27/12) μέχρι και την προσεχή Τετάρτη (03/01) αρχίζει η διαδικασία συμμετοχής στην κλήρωση για τους φίλους της ομάδας μας, που είναι άνεργοι γονείς.

Στείλτε μέχρι την Τετάρτη 03/01, στις 15:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση press@arisbc.gr και μπείτε στην κλήρωση για πέντε εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2017-2018. Προκειμένου να παραλάβουν το εισιτήριο διαρκείας, οι πέντε τυχεροί είναι απαραίτητο να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

1) Ταυτότητα

2) Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ

3) Ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ

4) ΑΜΚΑ

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 04/01, από έναν παίκτη του ΑΡΗ".