Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ! 33ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ

Ο 33χρονος κυνηγός είδε ξαφνικά τον 51χρονο θείο του να σωριάζεται αιμόφυρτος στο έδαφος και υπέστη ισχυρό κλονισμό, όταν αντιλήφθηκε ...




Ο 33χρονος κυνηγός είδε ξαφνικά τον 51χρονο θείο του να σωριάζεται αιμόφυρτος στο έδαφος και υπέστη ισχυρό κλονισμό, όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν νεκρός από δικό του πυροβολισμό




Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε το κυνήγι αγριόχοιρου το απόγευμα της Τρίτης στην ορεινή περιοχή της Ορεστινής στην Ξάνθη, όταν ένας κυνηγός πέρασε για θήραμα τον… θείο του και τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει ακαριαία!


Ο 33χρονος κυνηγός είδε ξαφνικά τον 51χρονο θείο του να σωριάζεται αιμόφυρτος στο έδαφος και υπέστη ισχυρό κλονισμό, όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν νεκρός από δικό του πυροβολισμό! Για το τραγικό περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατέσχεσαν το όπλο του εγκλήματος.

Η σορός του άτυχου 51χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης όπου θα γίνει νεκροτομή για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου και αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή. Ο 33χρονος ανιψιός, που κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Σταυρούπολης σε πολύ ψυχολογική κατάσταση, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.