Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΟΣ...!!! ΜΕ… «ΣΤΡΑΤΟ» ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!! 250 ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...!!!!

Με έναν μικρό... στρατό ετοιμάζεται να φτάσει στην Αθήνα ο Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατίας». Ο «σουλτάνος» θα συ...

Με… «στρατό» στην Αθήνα ο Ερντογάν - Ποια θέματα περιλαμβάνονται στην ατζέντα του




Με έναν μικρό... στρατό ετοιμάζεται να φτάσει στην Αθήνα ο Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατίας». Ο «σουλτάνος» θα συνοδεύεται από 250 άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας και «επίλεκτους» της εμπιστοσύνης του, που θα δημιουργήσουν ένα τείχος ασφαλείας γύρω του. Οι άνδρες αυτοί είναι πολύ πιθανόν να διαπαρούν και στη Θράκη, που ο Ερντογάν θα θελήσει να επισκεφτεί.




Παράλληλα, η Άγκυρα είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει «σχέδια πτήσεων» που θα μπερδέψουν ενδεχομένως εχθρούς του Ταγίπ Ερντογάν, οι οποίοι θα έχουν στόχο το αεροπλάνο του. Ανάλογα σενάρια «μιλούν» για πτήσεις «ίδων αεροσκάφων» πάνω από το Αιγαίο, ώστε να μην γνωρίζει κανείς σε ποιο αεροπλάνο θα βρίσκεται ο Τούρκος πρόεδρος, προκειμένου να μην αναβιώσουν μνήμες του αποτοχημένου πραξικοπήματος σε βάρος του.

newsbomb.gr